www.tripper.nl

Kerstshoppen in Duitsland, België of Nederland via Slangen Reizen

€ 49,95 € 28

Kerstshoppen in Duitsland, België of Nederland via Slangen Reizen

Struinen langs marktkraampjes, een heerlijke glühwein drinken, lekkere hapjes eten en genieten van de gezellige kerstsfeer tijdens de kerstmarkten in Duitsland, België of Nederland.

Koop de deal!
Je bespaart € 21,95
Korting 44%

Wat te verwachten

 • Dagje kerstshoppen in Duitsland, België of Nederland (t.w.v. €49,95)
 • Inclusief vervoer per luxe touringcar en minimaal 9 uur vrije tijd
 • Kies uit een dagje Düsseldorf, Essen, Oberhausen, Keulen, Münster, Antwerpen, Brugge, Brussel, Valkenburg en Maastricht
 • Loop langs de gezellige kraampjes en vind de leukste cadeautjes en kerstartikelen
 • Geniet van heerlijk hapjes en warme glühwein 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag 
 • De voucher is geldig voor 1 persoon 
 • Je dient de voucher na aankoop te verzilveren op de website van Slangen Reizen 
 • De voucher is geldig voor een dagje kerstshoppen in Duitsland, België of Nederland o.b.v. beschikbaarheid 
 • Voor aankomst in het weekend geldt een toeslag van €5 per persoon 
 • Exclusief: calamiteitenfonds van €2,50 per 9 pax, SGR bijdrage €5 p.p., overige verzorging, entreegelden, eventuele brandstoftoeslag en reis- annuleringsverzekering
 • Bekijk hier alle opstapplaatsen en tijden (onder voorbehoud)
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 085 486 11 33

Meer informatie

Kerstmarkten in Duitsland, België of Nederland

 • Düsseldorf: Al lopend door het sfeervolle oude stadscentrum van de stad waan je je in een droomwereld vol lichtjes en gezelligheid. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. De reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt met prachtige lichtjes versierd. Gezellige muziek en mooie lichtjes maken de kerstmarkt ook voor kinderen leuk. Daarnaast is op de Schadowplatz speciaal voor de allerkleinsten een overdekt poppentheater ingericht.
 • Essen: In Essen is het in december magisch mooi. Rond de Willy-Brandt-Platz, Rathenaustrasse, Kennedyplatz tot aan de Flachsmarkt staan ruim 250 kraampjes. De kerstmarkt van Essen gaat terug in de tijd met de middeleeuwse kerstmarkt. Houtsnijwerk, speelgoed en allerlei lekkernijen zijn hier te vinden. Ook is er een internationale kerstmarkt met kraampjes met kerstspullen van Cuba tot in Afrika met allemaal lokale producten. Met ruim 450.000 lichtjes is de kerstmarkt Essen zeker een aanrader.
 • Oberhausen: De oude markt in Oberhausen wordt omgebouwd tot een geweldige traditionele kerstmarkt met ruim 150 leuke en sfeervolle kraampjes, livemuziek en allerlei activiteiten. Naast het bezoeken van de kerstmarkt is het grote winkelcentrum CentrO met maar liefst 200 winkels is in de maanden november en december ook meer dan een bezoek waard met zijn sprookjesachtige verlichting en schitterende decoratie. 
 • Keulen: In Keulen vind je tal van kerstchalets met de meest uiteenlopende kerstspulletjes. De sfeer wordt nog gezelliger gemaakt door de prachtige kerstconcerten waarvan genoten kan worden. De stad is tijdens deze periode omgetoverd tot een feestelijke gedecoreerde binnenstad. Wat je zeker niet mag missen is het spektakel op de Middeleeuwse kerstmarkt vlak bij het chocolademuseum. Hier kan genoten worden van een levende kribbe, oude ambachten en optredens van ridders en jonkvrouwen.
 • Münster: Verdeeld over vijf verschillende kerstmarkten vind je zo'n 300 kraampjes, voor elk wat wils. Breng ook zeker een bezoekje aan de Aegidii kerstmarkt. Dit is een sprookjesachtige markt met een mooie kerststal en een 6 meter hoge en schitterend versierde piramide. Naast het stadhuis van Münster vind je de oudste kerstmarkt van de stad met een draaimolen voor de kinderen en natuurlijk veel kraampjes met lekkere hapjes en drankjes.
 • Antwerpen: Door het hele centrum van Antwerpen vind je tal van kleine chalets met leuke kerstcadeautjes. De Grote Markt, Suikerrui, Groenplaats en het Steenplein zijn omgetoverd tot een grote kerstmarkt met mooie lichtjes en muziek. Op het steenplein kun je schaatsen op een gezellige ijsbaan. 
 • Brugge: Het historische centrum is volop versierd, ook vele winkels en restaurants zijn omgetoverd tot ware kerstpaleizen. Op meerdere plaatsen bevinden zich verschillende kleine marktjes. De grote kerstmarkt vind je op de Grote Markt, hier zijn verschillende kraampjes waar je heerlijke gerechtjes kunt kopen en heerlijk kunt eten. 
 • Brussel: De grootste kerstmarkt van België vindt jaarlijks plaats in de Belgische hoofdstad, welke tevens de hoofdstad is van Europa. Meer dan 240 kraampjes kleuren de oude straten en gezellige pleinen van het historisch centrum in sfeervolle rode en groenen tinten. Het sfeervolle oude stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd tot een waar sprookje met de grote kerstboom en de betoverende verlichting op de Grote Markt, de leuke kerstkraampjes op het Sint Katelijneplein, een groot reuzenrad op de Vismarkt en een speciaal aangelegde ijsbaan op het Muntplein.
 • Valkenburg: De Gemeente grot, de Fluweelgrot en het Mergelrijk zijn omgetoverd tot ware kerstmarkten. Allemaal gezellige originele chalets vol met leuke kerstspulletjes en cadeautjes, afgewisseld met chalets waar je van heerlijke warme wafels, oliebollen, crêpes, churros kunt genieten, of je kunt er even tot rust komen in Santa’s bar onder het genot van een warme chocomel of originele glühwein.
 • Maastricht: Op diverse locaties gaat de kerstmarkt deze winter weer van start. Vertoon je schaatskunsten op de speciaal aangelegde schaatsbaan van maar liefst 1000 m2 en geniet van lekkernijen als oliebollen en glühwein op het Vrijthof. Met de mooie rode daken die de kerstchalets dit jaar hebben, krijgt de kerstmarkt een nostalgische uitstraling. Wil je de kerstmarkt van bovenaf zien dan kun je een ritje maken in het reuzenrad van 45 meter hoog. Voor de kinderen is er ook een reuzenglijbaan. 

Programma

In de vroege ochtend vertrek je per luxe touringcar richting de door jou gekozen kerstmarkt, waar je in de ochtend nog zal arriveren. Vanaf hier kun je op eigen houtje de omgeving verkennen en de genieten van de kerstsfeer. Je krijgt voldoende tijd (minimaal 9 uur) om de stad te bezichtigen. In de avond stap je weer in de touringcar, waarna je later op de avond weer zal arriveren op de plek waar je 's ochtends bent opgehaald.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar
 • Minimaal 9 uur vrije tijd

Exclusief

 • Exclusief bijdrage calamiteitenfonds van €2,50 per 9 personen
 • SGR bijdrage €5 p.p
 • Reis- annuleringsverzekering
 • Entreegelden

 Kijk voor meer informatie op de website van Slangen Reizen.

Deal opties

Kerstshoppen in Duitsland, België of Nederland via Slangen Reizen

€ 49,95
€ 28
Koop de deal!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Vergelijkbare deals