www.tripper.nl

Geniet van een gezellig dagje kerstshoppen in de Engelse hoofdstad Londen

€ 59,95 € 39,95
Uitverkocht!

Geniet van een gezellig dagje kerstshoppen in de Engelse hoofdstad Londen

In de gezellige kerstsfeer shoppen, schaatsen en naar de kermis in Londen. Ga samen een dagje naar de Engelse hoofdstad en geniet van al het extra's wat de stad deze periode te bieden heeft.

Koop de deal!
Je bespaart € 20
Verkocht 40+
Korting 33%

Wat te verwachten

 • Een dagje kerstshoppen in Londen voor 1 persoon (t.w.v. €59,95)
 • Inclusief vervoer per luxe touringcar, een overtocht per ferry/Eurotunnel en een korte stadstour (onder voorbehoud)
 • Toon je schaatskunsten op één van de ijsbanen
 • Breng een bezoek aan de schitterende warenhuizen Harrods en Liberty die zijn omgetoverd tot ware kerstsprookjes 
 • Geniet van de kermis, heerlijke glühwein en braadworst op de grote Kerstmarkt, Winter Wonderland, in Hyde Park! 

Voorwaarden

 • De voucher moet na aankoop online worden verzilverd
 • De voucher is geldig voor een dagje kerstshoppen in Londen t/m 4 januari 2020 en o.b.v. productbeschikbaarheid 
 • Bij aankomst op zaterdag geldt een toeslag van €7 per persoon
 • Let op: Je bent in Londen op de datum die je boekt, je vertrekt in de avond/nacht ervoor!
 • Er kan op verschillende plaatsen worden opgestapt, bekijk hier de opstapplaatsen en -tijden. Deze zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen of vervallen
 • Een geldig legitimatiebewijs is verplicht. Bij het reserveren zal worden gevraagd om het documentnummer en de vervaldatum van iedereen binnen de reservering in te voeren
 • Exclusief bijdrage calamiteitenfonds van €2,50, reis- & annuleringsverzekering, entreegelden en overige verzorging

Meer informatie

Kerstshoppen - Een Dagje Londen

Er is geen plek waar zo naar kerst wordt toe geleefd als in Londen. Tijdens de kerstperiode is er dan ook genoeg te doen voor zowel jong als oud. Toon je schaatskunsten op één van de ijsbanen, luister naar de Christmas Singers op Trafalgar Square, ontmoet de kerstman in Harrods, Hamleys en Selfridges, breng een bezoek aan de schitterende warenhuizen Harrods en Liberty die zijn omgetoverd tot ware kerstsprookjes en geniet van heerlijke glühwein en braadworst op de grote Kerstmarkt, Winter Wonderland, in Hyde Park! Hier vind je ook een grote kermis welke volledig in het teken staat van kerst, een wintercircus en de grootste outdoor schaatsbaan van het land! 

Programma

De reis begint in de avond/nacht. Dan vertrekt de luxe touringcar richting Calais/Duinkerken waarna je via de Eurotunnel of per ferry in de stad Londen arriveert. Bij aankomst word je met de bus afgezet bij Victoria Embankment. Vanuit hier begint je vrije tijd (minimaal 9 uren) en kun je Londen op je gemak verkennen. Tevens heb je de gelegenheid om een boottocht over de prachtige rivier The Thames (exclusief) te maken. In de avond vertrekt de touringcar weer vanuit Londen, waarna je in de vroege ochtend weer terug zal zijn in Nederland.

Er kunnen alleen geschatte tijden worden doorgeven, dit omdat deze kunnen variëren afhankelijk van de overtocht en de weer- en verkeersomstandigheden.

Je zal ongeveer tussen 08.00 - 09.00 uur arriveren in Londen. Je begint deze dag met een korte stadsrondrit langs de beroemde bezienswaardigheden zoals het London Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace, de Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus en Trafalgar Square (de geplande stadstour is onder voorbehoud en niet verplicht). Na de stadstour word je afgezet bij Victoria Embankment (tegenover London Eye, het reuzenrad). Je kunt dan minimaal 9 uren vrije tijd doorbrengen in de stad. De chauffeur geeft precies aan wanneer je weer terug dient te zijn op de opstapplaats.

Let op: Je bent in Londen op de datum die je boekt, je vertrekt in de avond/nacht ervoor!

Een geldig legitimatiebewijs is verplicht. Er zal worden gevraagd om het documentnummer en de vervaldatum van iedereen binnen een reservering.

Inclusief

 • Korte stadstour (onder voorbehoud)
 • Vervoer per luxe touringcar
 • Overtocht per ferry/Eurotunnel

Exclusief

 • Reis- annuleringsverzekering
 • Entreegelden
 • Overige Verzorging

London

Londen is the place to be en is een echte wereldstad! De hoofdstad van Groot Brittannië is bekend van de wereldberoemde toren de Big Ben, het reuzenrad de Londen Eye, de rode dubbeldekkers, de laatste modetrends en de vele musea en theaters. Een waanzinnige stad waar je uren kunt rondwandelen, want er is zoveel te zien en beleven. Wandel door Hyde Park en bewonder de rust en de vele eekhoorntjes, struin door de vele winkelstraten, geniet van het fantastische uitzicht vanuit de Londen Eye of bewonder de Britse kroonjuwelen in de Tower of Londen. Ontdek de unieke combinatie van oude tradities en hedendaagse trends in magisch Londen! 

Engeland

Engeland, Groot-Brittannië is bruisend en levendig in vele facetten. Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland wordt gevormd door een eilandengroep in Noordwest-Europa. De steden hebben een wisselende aanzicht van authentieke gebouwen tot moderne architectuur. Bij Engeland denk je gelijk aan Londen. Bekend om de fish and chips, oneindig shoppen en cultuur snuiven, Londense taxi en rode bussen.

 • Hoofdstad: Londen
 • Regeringsvorm: Parlementaire Democratie
 • Oppervlakte: 130.395 km²
 • Aantal inwoners: ruim 53 miljoen
 • Valuta: Pond sterling
 • Officiële taal: Engels

 Kijk voor meer informatie op de website van Slangenreizen.nl

Video

Foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.