Theatervoorstelling Fien en Teun - Feest op de boerderij!

€ 17,50 € 10
Uitverkocht!

Theatervoorstelling Fien en Teun - Feest op de boerderij!

Beleef samen met Fien & Teun avonturen tijdens de theatershow Fien & Teun - Feest op de boerderij op woensdag 26 februari 2020 in Hilversum. Leerzaam, maar ook vol humor en vrolijke muziek!

43% Korting
Je bespaart
€ 7,50
Verkocht
Verkocht
30+

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor de theatershow Fien & Teun - Feest op de boerderij in Gooiland Theater Hilversum (t.w.v. €17,50)
 • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
 • Een muzikale theatervoorstelling waarin je van alles leert over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven
 • Ontdek spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij tijdens de 'Boerderij Experience' in de foyer van het theater voor en na de voorstelling
 • Ontmoet Fien & Teun na afloop in de foyer en ga met ze op de foto
 • Geniet met het hele gezin!    

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op woensdag 26 februari 2020 
 • Je hebt de keuze uit de voorstelling om 13:30 of 16:00 uur 
 • Reserveren is niet nodig 
 • Locatie: Gooiland Theater 
 • De voucher is niet je toegangsbewijs. Je kunt de officiële tickets aan de hand van de voucher vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling ophalen in de foyer van het theater. Je zitplaats wordt toegewezen door het theater 
 • Parkeren in Parkeergarage Gooiland: €5,50 te koop in het theater

Locatie

Locatie
Emmastraat 2,
1211 NG Hilversum
Routebeschrijving

Meer informatie

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’. In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Ze leren de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderij-leven.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek. Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto!

 • Duur: 55 minuten
 • Pauze: nee 

Bereikbaarheid 

Het Gooiland Theater is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Je vindt het centraal station op loopafstand van het theater. Kom je met de auto? Je kunt parkeren in Parkeergarage Gooiland, koningshof 1. Uitrijkaarten zijn te koop in het theater (€5,50). 

Kijk voor meer informatie op de website van Van Hoorne.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.