Entreeticket voor De Tuinen van Appeltern

€ 12,50 € 8,75
Uitverkocht!

Entreeticket voor De Tuinen van Appeltern

Doe ideeën op in De Tuinen van Appeltern, Europa's grootste en mooiste tuininspiratiepark met meer dan 200 voorbeeldtuinen!

30% Korting
Je bespaart
€ 3,75
Verkocht
Verkocht
1040+

Wat te verwachten

  • Entreeticket voor De Tuinen van Appeltern (t.w.v. €12,50)
  • De Tuinen van Appeltern heeft meer dan 200 voorbeeldtuinen, compleet met bestrating, beplanting en meubilair
  • Ieder weekend (april t/m oktober) geven hoveniers en ontwerpers vrijblijvend tuinadvies in de Wintertuin
  • De Tuinen van Appeltern beschikt over drie sfeervolle restaurants met terrassen
  • Kinderen kunnen met een vlot of via de brug naar het terrein 'Natuurlijk spelen en ontdekken'
  • Het park is rolstoelvriendelijk ingericht 

Voorwaarden

  • De voucher is geldig vanaf 1 september tot en met 31 oktober 2018
  • Reserveren: reserveren is niet nodig
  • De voucher is je entreebewijs, print deze uit en neem je voucher mee
  • Kijk voor bereikbaarheid op de website van Appeltern

Locatie

Locatie
Walstraat 2A,
6629 AD Appeltern
Routebeschrijving

Meer informatie

Kom bij de Tuinen van Appeltern inspiratie op doen voor je eigen tuin. Dit grote tuininspiratiepark is iedere dag geopend. Met een welgetelde 20+ hectare aan tuinen is het de perfecte plek om het op doen van inspiratie te combineren met een leuk dagje weg!

In de tuinen van Appeltern kan je ruim 200 voorbeeldtuinen vinden. Loungetuinen tot tuinen met een boomhut; er is voor iedere smaak wel iets te vinden. Wist je dat je bij de Tuinen van Appeltern voor veel meer terecht kan dan alleen voor inspiratie voor je tuin? Je kan er namelijk ook planten kopen op de plantenmarkt, mee doen aan de fluistertour of een hapje eten in een van de restaurantjes.

Bezoekersinformatie

De Tuinen van Appeltern is gevestigd in Appeltern. Dit is nabij Nijmegen. Je kan met zowel het openbaar vervoer als met de auto erheen reizen. Als je vanuit Utrecht met de auto erheen gaat, ben je ongeveer een uur onderweg. Het is mogelijk om bij het park te parkeren voor €3,00 per auto. Ga je met het openbaar vervoer? Er stopt een bushalte op 3 minuten loopafstand van de Tuinen van Appeltern. Bekijk actuele reistijden en jouw persoonlijke reis op 9292.nl.
De Tuinen van Appeltern is volledig rolstoeltoegankelijk. Alle paden zijn verhard en het is mogelijk om een rolstoel te lenen als er eentje beschikbaar is.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website van de Tuinen van Appeltern.

Reviews

Barbara - mei 2017

Neem vooral je wandelschoenen en camera mee. Zoveel te zien en veel meer te bewandelen dan ik had verwacht. Vooral de plantenliefhebber heeft een goede dag!

Petra - mei 2017

Wij komen hier elk jaar. Foto camera ga steevast mee. Voor mij een geweldige lokatie om foto's te maken terwijl de kinderen zich vermaken.

William - mei 2017

Nog nooit zo'n perfect onderhouden park gezien. Veel inspiratie opgedaan en een heel leuke dag gehad. Iets wat je gezien moet hebben.

Elle - mei 2017

De Tuinen van Appeltern is voor ons een plek om te genieten: Prachtige tuinen, mooie beplanting die jaarrond een andere beleving geeft en een fijne plek voor foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.