www.tripper.nl

Entreeticket Plopsa Indoor Coevorden

€ 27,50 € 22

Entreeticket Plopsa Indoor Coevorden

4.6 / 5 (98 Beoordelingen)

Beleef een onvergetelijke dag bij Plopsa Indoor Coevorden met 25 fantastische gethematiseerde attracties in een ruime in- en outdoorzone. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar!

Verkocht 2.690+
Korting 20%
Je bespaart € 5,50
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket voor Plopsa Indoor Coevorden - groter dan of gelijk aan 1 meter (t.w.v. €27,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket voor Plopsa Indoor Coevorden - groter dan of gelijk aan 85 cm en tot onder 1 meter (t.w.v. €13,50)
 • Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm
 • Profiteer van georganiseerde shows en evenementen bij Plopsaland Indoor Coevorden. Kijk bij "meer informatie" voor de geplande evenementen
 • Een pretpark met 25 attracties op een oppervlakte van drie voetbalvelden waarvan twee derde overdekt is
 • Fantastische thema-attracties gebaseerd op je favoriete Studio 100 figuren!
 • Mooi of slecht weer? Plezier gegarandeerd! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 13 juli 2025
 • Je voucher is je entreebewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem hem geprint mee naar het park, alleen op die manier krijg je toegang tot Plopsa Indoor Coevorden
 • Exclusief parkeerkosten (€12,50)
 • Huisdieren zijn om hygiënische en veiligheidsredenen niet toegestaan
 • De vouchers zijn alleen geldig voor Plopsa Indoor Coevorden
 • Kijk hier voor de actuele openingstijden

Locatie

Locatie
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen
Routebeschrijving

Meer informatie

Plopsa Indoor Coevorden, het allerleukste indoorpretpark van de lage landen, neemt je mee naar de wereld van jouw favoriete helden. Ontmoet K3, Maya de Bij, Bumba en vele anderen tijdens onvergetelijke optredens of events. Plopsa Indoor Coevorden is dé plaats bij uitstek waar de allerkleinsten meer dan 25 betoverende binnen -en buitenattracties naar hartenlust kunnen ontdekken.

25 sensationele binnen- en buitenattracties

Draai heen en weer op de dolgedraaide Anubis-attractie of beleef een avontuurlijke rit op de rug van een echte kikker! Naast De Bumbamolen kan je al je energie kwijt in De Bumbaspeeltuin, daar kan je samen met Bumba en Bumbalu klimmen, glijden, kruipen en draaien op de vele kleurrijke speeltuigen. Gooi daarna samen met K3 de benen los in de K3-Disco. Schip Ahoi! Ga zeker ook even aan boord van de alombekende Scheve Schuit en vuur zoals een echte piraat een kanonskogel af. De grootste durfallen kunnen zich volledig uitleven in De Wickiebaan waarbij je rakelings langs de ruige rotsen scheert.

Ga bij mooi weer op ontdekking in de buitenzone! Ga in de startblokken staan wanneer je het brandalarm hoort afgaan en spring samen met jouw favoriete K3’tje in de brandweerwagen. Zorg ervoor dat je de vlammen onder controle krijgt! Nog niet genoeg K3-plezier beleefd? Laat je door Hanne, Marthe en Julia begeleiden door het K3-Verkeerspark. Door deze unieke ervaring vergeet je de verkeersregels nooit meer! Ben jij een echte avonturier en heb je geen last van hoogtevrees? Beklim dan de gigantische Klimberg en wie weet bereik je wel de top! Beleef dit en nog zoveel meer tijdens een magische dag in Plopsa Indoor Coevorden!

Shows & Evenementen 

Ontmoet Bumba & Bumbalu of De Smurfen! Ga met hen op de foto als souvenir aan deze fantastische dag! Ontdek meer shows, Meet & Greets of alle evenementen in Plopsa Indoor Coevorden hier.

Toegankelijkheid

Plopsa Indoor Coevorden is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Bij de receptie staan een beperkt aantal rolstoelen ter beschikking. Deze kunnen tijdens je parkbezoek gebruikt worden tegen inlevering van een identiteitsbewijs. Om zeker te zijn van een rolstoel kun je deze vooraf per mail reserveren via info@plopsa.be. Helaas zijn niet alle attracties toegankelijk voor mindervaliden. Alle toiletten in de Plopsa-parken zijn uitgerust met voorzieningen voor personen met een handicap of beperkte mobiliteit. Op het parkeerterrein zijn meerdere invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Bekijk hier een gids met meer informatie voor rolstoelgebruikers. 

Bereikbaarheid

Plopsa Indoor Coevorden is geleden in de Drentse stad Coevorden. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrektijden. Het park beschikt over een ruim betaald parkeerterrein. Voor €12,50 kun je een parkeerkaart halen bij het betaalautomaat bij de entree van het park. Voor fietsen en bromfietsen is er aan de ingang van het park een gratis stalling aanwezig. 

Kijk voor meer informatie op de website van Plopsa Indoor Coevorden.

Deal opties

770+ verkocht

Plopsa Indoor Coevorden - groter dan of gelijk aan 1 meter

€ 27,50
€22
Koop de deal!
80+ verkocht

Plopsa Indoor Coevorden - groter dan of gelijk aan 85 cm en tot onder 1 meter

€13,50
Koop de deal!

Beoordelingen

4.6
Gebaseerd op 98 Beoordelingen
5
4
3
2
1
71
20
6
0
1
M. Nap
24 maart 2024

Top

H. shnini
3 maart 2024
G. Dijkstra
2 maart 2024
M. Postma
29 februari 2024
S. visser
21 februari 2024

Jammer dat de snacks niet los verkrijgbaar zijn.

€ 22
€ 27,50
Verkocht 2.690+
Korting 20%
Je bespaart € 5,5

Video

Deel deze deal:

Deals in de buurt van Plopsa Indoor Coevorden

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app