www.tripper.nl

Entreeticket Het Beatles Museum

€ 15 € 6,95

Entreeticket Het Beatles Museum

Betreed een wereld vol Beatles-magie, gevuld met memorabilia foto's en voorwerpen die de iconische band tot leven brengen. Bewonder tijdens jouw bezoek ook het Elvis- en Zeezender Museum.

Verkocht 170+
Korting 54%
Je bespaart € 8,05
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

  • Entreeticket Het Beatles Museum (t.w.v. €15)
  • Inclusief toegang tot het Elvis- en Zeezender Museum
  • Bekijk de grootste privécollectie over de populaire groep uit de jaren ’60-70 The Beatles
  • Duizenden Elvis items staan uitgestald in de prachtige vitrinekasten en langs de wanden
  • Bekijk de op schaal gemaakte zeezendschepen gebouwd door Hans Hettelder
  • Gegarandeerd uren kijk- en luisterplezier voor het hele gezin!

Voorwaarden

  • De voucher is na aankoop 3 maanden geldig
  • Reserveren is niet nodig
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
  • Bekijk hier de actuele openingstijden

Locatie

Locatie
Het Beatles Museum
Pettemerstraat 12a
1823 CW Alkmaar
Routebeschrijving

Meer informatie

Het Beatles Museum

Jong of oud, wie kent de Beatles niet? John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr: stuk voor stuk enorme namen in de muziekwereld. In de Culturele Hoek van Alkmaar – vlak bij het station – heeft “Het Beatles Museum Alkmaar” een plaats bemachtigd. In dit museum vind je de grootste privécollectie over de populaire groep uit de jaren ’60-70 The Beatles.

In een gigantische pand vind je verspreid over een ruimte van 2525m² een uitstalling van unieke items van de Fab Four uit Liverpool. Geen enkel Beatles museum kan wedijveren met de items die hier zijn tentoongesteld. Eenenveertig jaar verzamelen, diverse keren opnieuw beginnen en dan je droom waar zien worden. Dat is wat je kan zien in dit bijzondere museum.

Je kunt genieten van bijzondere geluids- en beeldopnamen in de speciale daarvoor ingerichte ruimte. Je kunt jezelf laten fotograferen op Abbey Road of voor de enorme uitgave van de Sgt.Pepper albumhoes. Er is een mogelijkheid voor rondleidingen en er zijn diverse thematentoonstellingen!

Het Elvis Museum

Het Elvis Museum is een paradijs voor elke Elvis fan.  Duizenden items staan uitgestald in de prachtige vitrinekasten en langs de wanden zijn de Elvis LP´s te zien die hij bij leven heeft uitgebracht. Gouden platen, kledingstukken, persoonlijk items, souvenirs, zeldzame platen en gesigneerde items. Het is allemaal aanwezig. De Beatles en Elvis musea doen echt niet voor elkaar onder.  Dit moet je gewoon ervaren.  Wil je met Elvis op de foto? Geen probleem. In het museum is het mogelijk. Zeer de moeite waard is een bezoek aan onze Elvis winkel.  Met ruim 5000 lp's is de Elvis winkel zelfs de grootste Elvis platenzaak van Nederland, maar ook de souvenir /cd /dvd winkel is de moeite meer dan waard. 

Het Zeezender Museum

Het Beatles- en Elvis Museum waren al bestaande musea, maar het Zeezender Museum is speciaal voor ons museum ontwikkeld. Hans Hettelder is ruim twintig jaar bezig geweest om deze prachtige modellen van zeezender schepen te bouwen die met name in de jaren zestig en zeventig zo belangrijk waren voor de verspreiding van de popmuziek in Europa.

De schepen zijn op schaal nagebouwd en verder krijgt de bezoeker de kans om meer te weten te komen over de schepen en hun geschiedenis. .  We kennen allemaal de schepen van Veronica, Mi Amigo of Radio Noordzee, maar er waren er nog veel meer.  Deze zijn allemaal in het museum te bewonderen. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Het Beatles Museum.

Deal opties

170+ verkocht

Entreeticket Het Beatles Museum

€ 15
€6,95
Koop de deal!
€ 6,95
€ 15
Verkocht 170+
Korting 54%
Je bespaart € 8,05

Deel deze deal:

Deals in de buurt van Het Beatles Museum

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app