www.tripper.nl

Entreeticket Madurodam

€ 24,50 € 21,50

Entreeticket Madurodam

4.7 / 5 (37 Beoordelingen)

Beleef de leukste avonturen in Madurodam! Zo klim je dwars door de schilderijen van De Hollandse Meesters, ga je op zoek naar verborgen schatten tussen de miniaturen én red je Nederland van het water!

Verkocht 70+
Korting 12%
Je bespaart € 3
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket Madurodam (t.w.v. €24,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar
 • Een park vol miniaturen, doe-dingen en spectaculaire attracties
 • In Madurodam beleef je het mooiste en beste van Nederland
 • The Flying Dutchman! Stap in één van de laatste Dakota-vliegtuigen van Nederland en ontdek alles over de pioniers die ons kleine land groot maakten
 • Plezier voor jong en oud: voor de allerkleinsten, de hele familie, stelletjes en vrienden!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 30 september 2024
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem deze geprint mee 
 • Madurodam heeft een eigen betaald parkeerterrein waar je kunt parkeren (exclusief parkeerkosten)
 • Bekijk hier de actuele openingstijden 

Locatie

Locatie
Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Routebeschrijving

Meer informatie

Madurodam. Dat had je niet verwacht, hè?!

De leukste avonturen beleef je in Madurodam! Heh, sinds wanneer dan?! Jullie hebben toch alleen miniaturen? Neeeheee. Het mooiste en beste van Nederland ontdek je in onze gi-ga-grote attracties. Klimmen, klauteren, vliegen, spelen en meemaken: doe alles wat je niet laten kunt. Madurodam, dat had je niet verwacht, hè?!

Enne hebbie 't al gehoord? Madurodam is Rotterdamser dan ooit! Ga je zelf alle ramen lappen bij De Rotterdam? Heh, wat heb je gedaan? Belletje geleld bij De Markthal! Ontdek Rotterdam, de stad die haar weerga niet kent.

Leef je uit in al onze attracties!
Je rent van de ene verwondering in de andere. De woeste Waterwolf versla je alleen maar door aan de raders van de allergrootste stoommachine ter wereld te draaien! Natuurlijk kun je ook buiten ravotten: roetsj en klauter door de speeltuinen. En check meteen even hoeveel kazen je weegt. Wedden dat je drie kazen niet kunt tillen?

Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Laat Nederland niet overstromen en steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats. Heb jij een megahit te pakken?

Nederland in het klein, speeltuinen en meer
Zet je reis door Nederland voort bij The Flying Dutchman. Bestemming bereikt? Op naar de dj-tafel, waar je je nieuwe bangers laat horen aan de Madurodammers. Hé, wacht eens even. Staat de Rotterdamse haven in de fik?! De blusboten en reddingsbrigade hebben een aanvoerder nodig. Dat ben jij! Snel, blus de brandjes!

In de zomer staat het park schitterend in bloei en geniet je tussen de Nederlandse gebouwen van honderden bloemen en nog veel meer moois. Spot jij alle treinen, vliegtuigen, paleizen en de allerkleinste kermis van Nederland? Ga jij liever buiten ravotten? Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Ahoy, wat een mooi uitzicht over Madurodam! Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: Nijntje. Spring erop los op de trampoline en wip-wap op en neer in het vliegtuig van kleine nijn. Speelplezier gegarandeerd.

Klim en klauter door De Hollandse Meesters

Enne een laatste waarschuwing: onze nieuwste attractie De Hollandse Meesters laat je fantasie he-le-maal op hol slaan! Dus spring in de sterrenballenbak onder de Sterrennacht of dans tussen de tulpen van Leyster. Of doe het helemaal anders. Jij bepaalt! Madurodam. Madurodam, dat had je niet verwacht, hè?!

Bereikbaarheid

Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Madurodam heeft een eigen betaald parkeerterrein waar je kunt parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Madurodam. 

Deal opties

70+ verkocht

Entreeticket Madurodam

€ 24,50
€21,50
Koop de deal!

Beoordelingen

4.7
Gebaseerd op 37 Beoordelingen
5
4
3
2
1
29
6
1
1
0
L. Meessen
20 mei 2024
I. Heusden- van Deth
17 mei 2024

Perfect. Ging soepel met bestellen en het gebruiken van de QR codes in het park, werkt als fast pass! Er was veel meer te doen dan ik dacht en de Hollandse meesters (met o.a. ballenbak) was een groot succes!

M. Fidanci
9 mei 2024

😎👍🏻

M. Sharif
1 mei 2024
L. Van Brienen
30 april 2024

Was heel gezellig met mijn dochter

€ 21,50
€ 24,50
Verkocht 70+
Korting 12%
Je bespaart € 3

Video

Deel deze deal:

Deals in de buurt van Madurodam

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app