Kom alles te weten over water in het Nederlands Watermuseum

€ 10,50 € 5
Uitverkocht!

Kom alles te weten over water in het Nederlands Watermuseum

Kom en ontdek in het enige echte Watermuseum, beleef een spetterend dagje uit en experimenteer als een echte waterprofessor!

52% Korting
Je bespaart
€ 5,50
Verkocht
Verkocht
280+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

  • Entreeticket voor het Watermuseum (t.w.v. € 10,50)
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
  • Interactief doe-museum, leerzaam en leuk voor jong en oud!
  • Gevestigd in een oude Begijnenmolen uit de 15e eeuw 
  • Kinderen maken spelenderwijs kennis met het belang van schoon drinkwater 
  • Maak je eigen shampoo in de shampoofabriek of doe proefjes als een echte professor in het Waterlab. Deze activiteiten kosten €1,50 per activiteiten

Voorwaarden

  • De voucher is geldig tot 4 maanden na aankoop van de deal
  • Reserveren is niet nodig
  • Je voucher is je entreebewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee naar het museum 
  • Dinsdag t/m zondag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Tijdens schoolvakanties óók op maandag geopend. Gesloten op Koningsdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag

Locatie

Locatie
Zijpendaalseweg 26-28,
6814 CL Arnhem
Routebeschrijving

Meer informatie

Geniet van een spetterend dagje uit bij het Watermuseum in Arnhem. Op een leuke en leerzame manier ontdek je alles over dijkbeheer, grondwater en het watergebruik in Nederland. Het Watermuseum is gevestigd in de oude begijnenmolen, gelegen aan de Sint Jansbeek in het park Sonsbeek.

Het Waterlab

Iedere zondag biedt het Watermuseum de mogelijkheid voor kinderen van 6 t/m 12 jaar om als een echte waterprofessor te experimenteren met water. De extra kosten hiervoor zijn € 1,50 per kind. Reserveren voor het Waterlab is helaas niet mogelijk.

Grand Café aan de Beek

Trek gekregen? Naast het museum is het sfeervolle Grand Café aan de Beek gevestigd, hier kun je genieten van een lekker hapje en drankje. Is het mooi weer? Neem dan plaats op het terras en geniet van het prachtige uitzicht op de Sint-Jansbeek. 

Bereikbaarheid 

Het Watermuseum is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf Station Arnhem Centraal is het een paar minuten lopen naar het museum. Reis je met de auto? Het museum beschikt over een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen. Rondom het museum kun je ook parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Nederlands Watermuseum.

Reviews

Frederik - november 2019

Een middagje gezellig met de kinderen de waterwereld bezocht. Veel zelf te doen. Proefjes in het laboratorium en de shampoofabriek, de fabriek is erg leuk opgezet!

Jellie - oktober 2019

Mooi museum. Veel interactieve manieren om over en met water te leren. Kind georiënteerd, maar ook educatief voor volwassenen. En er zit een leuk restaurant bij!

Josien - oktober 2019

Erg leuk museum, vooral voor kinderen. Buiten is nog een leuke waterspeelplaats. Het museum is gelegen in een prachtig park met oa watervalletjes.

Patrick - augustus 2019

Leuk en interactief! Veel wetenswaardigheden over water en veel tips over hoe het te besparen. Plus een paar echte eye-openers.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.