www.tripper.nl
Dagje weg

Vriendenuitjes

Als je er met je vrienden op uit gaat is het zeker dat je onbezorgd kunt genieten. Samen nieuwe herinneringen maken om later met veel plezier op terug te kunnen kijken. Met een geweldig activiteitenaanbod is er enorm veel leuks om samen te beleven.

Laat de geur van brandend rubber je tegemoetkomen als je rondje na rondje racet op de kartbaan. Bij Silverstone scheur je op een van Nederland’s meest snelle indoorkartcircuits. Op iedere zondagavond kun je bij Race Planet terecht voor een heel speciale belevenis, want dan worden de kartbanen aan elkaar gekoppeld voor een extra lange kartheat! Met 22 technische bochten belooft het circuit van Kartfabrique een ware sensatie te worden. Als racefanaat heb je vast eens gehoord van de broers Tim en Tom Coronel. Samen richtten ze Coronel Kartracing op. Gebaseerd op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps raas je hier in je elektrische kart zelfs door een tunnel en op een heuse fly-over!

Bij de broers Coronel maak je niet alleen snelheid in een kartwagen. Je kunt daar ook proberen om zo snel mogelijk uit de spannende Dakar Challenge Escape Room te komen. Een andere opwindende escaperoom is die van Kamer 237. Bekroond als beste escaperoom van Nederland probeer je te maken dat je wegkomt uit de onheilspellende hotelsuite. Tussen de verschillende escaperooms van Fundustry zit altijd een bloedstollende kamer. Ontvlucht je de kelder of maak je je uit de voeten in de jungle van Zuid-Amerika? Nadat je vliegtuig tijdens Flight 815 in een dreigend wolkenveld is gevlogen zie je geen hand voor ogen meer. Weet jij je weg naar huis te vinden?

Een dagje zwembad kan niet ontbreken als je met vrienden plezier gaat maken. Samen een fantastische tijd beleven kan zonder enige twijfel met de Wild River en de Sky Drop van Plopsaqua Landen-Hannuit. De 107 meter lange wildwaterbaan van Hof van Saksen laat je hart ongetwijfeld sneller kloppen. Ieder vakantiepark van Center Parcs heeft een uniek zwemparadijs: Aqua Mundo. Daar heb je niet alleen de allergrootste lol in wildwaterbanen en golfslagbaden, maar kun je zelfs langs échte vissen zwemmen! De Monkey Rush van Preston Palace is een wel heel bijzondere glijbaan. Kies zelf favoriete thema, voer de opdrachten uit tijdens de rit en haal de hoogste dagscore!

Samen over de kop gaan en ontelbare te gekke momenten beleven. Er is niks leuker dan een dagje pretpark met je vrienden. In Duinrell zorgen meer dan 40 attracties voor een dag vol vermaak. Het is smullen geblazen in Mondo Verde als je tussen alle attracties door onbeperkt broodjes, pannenkoeken en nog veel meer kunt eten, want bij de entreeprijs zit altijd all you can eat inbegrepen. In Bellewaerde Park krijg je kriebels in je buik wanneer je als een boemerang met 80 km/uur voor- en achteruit schiet. Altijd al eens de Teenage Mutant Ninja Turtles, SpongeBob SquarePants of één van je andere televisiehelden willen ontmoeten? Ga dan naar Movie Park Germany, met zeven thema’s dé plek voor attracties en shows in de wereld van Hollywood!

Ook voor de actievelingen is er zo veel te ondernemen. Sla eens een balletje bij GlowGolf, ga op wintersport bij SnowWorld of haal de hoogste highscores bij The Game Box. Nog geen idee wat je wilt doen? Bij de Uithof vind je onder één dak de gaafste activiteiten voor een buitengewoon uitje: van schaatsen en wintersporten tot lasergamen en karten!