www.tripper.nl

Phantasialand

Helaas, er zijn geen deals gevonden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Phantasialand

Phantasialand is een prachtig park in Duitsland. Het is gelegen in Brühl, vlakbij Keulen. Je kan er niet alleen terecht voor bijzondere attracties, maar ook de spectaculaire shows zijn voor het hele gezin leuk. Een tripje naar Phantasialand is het perfecte familie-uitje.   

Phantasialand telt zes themagebieden. Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery. Je kan hier van meer dan 40 spectaculaire attracties en shows genieten. Er zijn spannende attracties voor de echte waaghalzen, coole rides voor het hele gezin en natuurlijk kinderattracties voor de kleintjes.  

Ontdek de nieuwe themawereld van Phantasialand; Klugheim! In dit mysterieuze rotslandschap kan je Taron vinden. Dit is de snelste multi-lanceer achtbaan van de wereld. De spannende bochten en twee lanceringen zullen iedere achtbaanliefhebber versteld doen staan! In Klugheim kan je ook kennis maken met Raik. Raik is een boomerang achtbaan. Dit houdt in dat hij eerst vooruitgaan en daarna ook achteruitgaat! Deze achtbaan is geschikt voor het hele gezin, familiepret dus!  

Vanuit Klugreis reis je zo binnen no time naar Mexico. In Mexico kom je Chiapas tegen. De steilste wildwaterbaan ter wereld. Daarna is het tijd voor Black Mamba en Maus au Chocolat in China. Na je bezoek aan Phantasialand heb je een hele wereldreis achter de rug!  

Als dat rondlopen en avonturen beleven maakt hongerig. Gelukkis is er in Phantasialand genoeg keus aan lekker eten. Je kan er terecht voor zoete snacks als crêpes, ijsjes, churros of wafels. Maar ook natuurlijk voor een lekkere bratwurst, een heerlijk buffet in een van de restaurantjes of Aziatische noedels in China Town. Als je toch liever een oerhollandse frikandel speciaal met een frietje wilt kan dat natuurlijk ook! Goede manier om even bij te komen en je weer klaar te maken voor nieuwe avonturen!  

Wist je dat er ook een Phantasialand hotel is? Je kan deze hotels en meer informatie over overnachtingen op de website van Phantasialand vinden. Een tweede dag Phantasialand is perfect voor als je na één dag nog niet bent uitgekeken op dit prachtige park! 

Phantasialand Wintertraum  

Tijdens Phantasialand Wintertraum wordt Phantasialand omgetoverd tot een sprookjesachtig winterlandschap met een grote schaatsbaan en speciale winterspecials en -shows. Dit speciale evenement zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Zodra het donker wordt in het park word je meegenomen in een schitterend sprookje tijdens ‘The magic Rose – Spirit of light’. Iedere magische avond wordt de donkere lucht van Berlijn verlicht tijdens een spectaculaire vuurwerkshow. Mooie afsluiting van je dag!  

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Phantasialand. 

Openingstijden

Maandag
11:00 - 20:00
Dinsdag
11:00 - 20:00
Woensdag
11:00 - 20:00
Donderdag
11:00 - 20:00
Vrijdag
11:00 - 20:00
Zaterdag
11:00 - 20:00
Zondag
11:00 - 20:00

Adres en routebeschrijving

Locatie
Berggeiststraße 31-41
50321 Brühl
Routebeschrijving