www.tripper.nl

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland

Bij Klimbos Nederland vermaak je je urenlang met de gaafste klimroutes. Met vijf locaties verspreid over Nederland is er altijd wel een leuk klimpark bij jou in de buurt. Na het krijgen van een instructie ben je helemaal klaar voor drie uur klimplezier in de boomtoppen.

De bomen in

In de parken van Klimbos Nederland haal je als klimmer je hart op met tokkelroutes, netten, vrije vallen, bungeejumps en nog veel meer. De routes zijn ingedeeld op basis van niveau. Zo kun je zelf bepalen hoe hoog je gaat. Op deze manier is een bezoek aan Klimbos Nederland voor iedereen een fantastische ervaring, of je nou beginnend klimmer bent of een ervaren waaghals.

Locaties

De locaties van Klimbos Nederland vind je op indrukwekkende plekken midden in de bossen van Ruurlo, Bergen op Zoom, Dordrecht, Lage Vuursche en Apeldoorn. Je klimt hier in een fraaie omgeving in échte bomen zonder gebruik te maken van klimpalen. Dit verzekerd jou van de allerbeste klimbelevenis. De kleur die aan een route gekoppeld is vertelt jou hoe groot de uitdaging gaat zijn. Durf jij de zwarte route aan?

Veilig klimmen

Tijdens een instructie van 30 minuten word je eerst klaargestoomd voor een veilige dag tussen de bomen. Het continu zekersysteem zorgt ervoor dat je nooit naar beneden kan vallen. Op deze manier kunnen kinderen al vanaf zes jaar komen klimmen. Klimbos Nederland verplaatst met regelmaat de platformen en routes om de bomen niet op dezelfde manier te belasten. Bovendien vinden dagelijks op alle routes controles plaats, waardoor je zonder zorgen je klimharnas aan kunt komen trekken.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Klimbos Nederland

Veelgestelde vragen over Klimbos Nederland

1.  Kun je het beste een junior- of regulierticket kopen voor Klimbos Nederland?

Als je nog twijfelt of je een junior- of regulierticket moet kopen kun je het beste een juniorticket aanschaffen. Je kunt bij de kassa altijd nog jouw ticket upgraden, zodat er alsnog gebruik gemaakt kan worden van alle klimroutes.

2. Hoe lang moet je zijn om te mogen klimmen bij Klimbos Nederland?

Je moet minimaal 1.20m zijn om te mogen klimmen bij alle locaties van Klimbos Nederland. Op deze manier kun je bij de kabel, waardoor je jezelf goed kunt manoeuvreren door het park.

3. In welke mate zijn de weersomstandigheden van invloed op je bezoek aan Klimbos Nederland?

Het enige weertype dat gevolgen heeft voor jouw klimbezoek is onweer. Dan zorgt het personeel ervoor dat de klimroutes worden leeggehaald. Met regen kun je nog steeds komen klimmen.

4. Mag je eigen etenswaren nuttigen tijdens je bezoek aan Klimbos Nederland?

Het meenemen en nuttigen van je eigen en drinken is toegestaan. Aan de picknicktafels kun je hier bijvoorbeeld lekker van genieten. Ook kun je bij de horeca terecht voor onder meer drinken en snacks als je dit zelf niet hebt meegenomen.

5. Welke kleding kun je het beste aantrekken als je komt klimmen bij Klimbos Nederland?

Je schoenkeuze is het allerbelangrijkste. Kies schoenen met een goede grip. Wat betreft kleding kun je van alles aantrekken, zolang het maar kleding is die comfortabel zit.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Klimbos Dordrecht
Baanhoekweg 53
3313 LP Dordrecht
Routebeschrijving
Locatie
Klimbos Ruurlo
Hengeloseweg 2
7261 LV Ruurlo
Routebeschrijving
Locatie
Klimbos Bergen op Zoom
Boslustweg 1
4624 RB Bergen op Zoom
Routebeschrijving
Locatie
Klimbos Apeldoorn
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Routebeschrijving
Locatie
Klimbos Lage Vuursche
Hoge Vuurseweg 9
3749 AB Lage Vuursche
Routebeschrijving

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app