www.tripper.nl

JP Activiteiten

JP Activiteiten organiseert de gaafste uitjes op alle plaatsen in Nederland. De uitjes zijn volledig op maat. Je hebt de optie om je eigen activiteiten en eventuele horeca te kiezen. Of het nu voor 8 of 100 personen is, een kinderfeestje, familiefeestje of een bedrijfsuitje, JP activiteiten weet van alles een feestje te maken. Het zijn betaalbare prijzen, een goed spel en indien gewenst prima catering!

Activiteiten

JP Activiteiten biedt allerlei activiteiten aan. Denk aan griezelige en spannende escaperooms op locatie, maar je kunt ook een escape box voor thuis bestellen. Ben je met een groep? Kies dan voor een leuke casino avond, crazy bingo of een pub quiz. Voor de kinderen zijn er ook allerlei leuke activiteiten die JP activiteiten aanbiedt. Het Mol spel speciaal voor kinderen, paintballen met een kinderfeestje of bubbelvoetbal! 

Er is aanbod voor jong en oud in grote en kleine groepen. Er worden voor de activiteiten ook verschillende arrangementen aangeboden. Je kunt kiezen voor een basis arrangement. Hierbij krijg je een begeleider en dien je zelf een locatie te kiezen. Ga je voor een royaal of luxe arrangement? Dan krijg je al veel meer opties. De begeleider zit er altijd bij inclusief hapjes en drankjes. Je hebt ook de keuze om de activiteit bij een horecagelegenheid af te nemen. Hiervoor wordt een offerte op maat gemaakt.

Kijk voor alle activiteiten, meer informatie en actuele openingstijden op de website van JP Activiteiten.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Paviljoen Schoonhoven
Marten kuilerweg 47
7913 XG Hollandscheveld
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app