www.tripper.nl

Fundustry Adventures

Helaas, er zijn geen deals gevonden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Fundustry Adventures

Fundustry organiseert al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Er is keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken.

Jong en oud

Fundustry Adventures is voor iedereen! Voor elke leeftijd heeft Fundustry wel een geschikt uitje. Van 7 tot 70, iedereen doet mee! Daarnaast biedt Fundustry nog speciale arrangementen voor familie uitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, vergaderingen en kinderfeestjes. Alle locaties zijn 7 dagen per week geopend voor de leukste uitjes.

Altijd in de buurt

Fundustry Adventures beschikt over 7 centrale locaties in Nederland en België. Fundustry Adventures heeft een evenementenlocatie in: Harderwijk, Rotterdam, Gouda, Eindhoven, Assen, Nijmegen, Antwerpen (BE). Zo is er altijd wel een plek in de buurt voor jouw uitje! Er is daarnaast voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen en de locaties zijn goed bereikbaar met voldoende parkeerplekken.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Fundustry Adventures