www.tripper.nl

Helaas, er zijn geen deals gevonden.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Beekse Bergen

Ga op avontuur in eigen land bij Beekse Bergen in Brabant. Ontdek meer dan 150 bijzondere diersoorten en de mooie natuur. Ga samen met het gezin op een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen. 

Safari

Waarom naar de andere kant van de wereld reizen als je ook op safari kan in eigen land? Kom oog in oog te staan met jouw favoriete dier tijdens een safari door de prachtige natuur. Tijdens de unieke safari-routes maak je kennis met maar liefst 150 verschillende dieren, met ieder een eigen verhaal. Lukt het jou om de big 5 te spotten? Bij Beekse Bergen kun je kiezen uit een bootsafari, autosafari, bussafari of wandelsafari. 

Bootsafari 

Geniet van een heerlijk ontspannen boottocht en bewonder de wilde dieren vanaf het water. Geniet 30 minuten lang van de oase van rust en spot dieren in, op en langs het water. De ranger aan boord zorgt dat je niets mist! Vergeet je camera niet en schiet de mooiste foto's. 

Autosafari 

Lekker je eigen tempo bepalen? Ontdek de dieren met je eigen auto. Lukt het jou om de leeuwen, giraffen en antilopen te spotten? Hoe leuk is het als je tijdens je autorit ook nog eens alles te weten komt over de dieren. In de Beekse Bergen app vind je een audiotour. De virtuele ranger vertelt je alles over de dieren. De autosafari bestaat ut twee verschillende routes. 

Bussafari 

Hoe hoger je zit, hoe beter je kunt spotten! Ontdek leuke en spannende weetjes over de wilde dieren tijdens de bussafari. Tijdens de bussafari mag je zelfs voelen en ruiken aan spullen van de dieren, zoals hun vacht. De bussafari bestaat uit twee verschillende routes die beide 45 minuten duren. 

Wandelsafari 

Ga zelf op pad in de natuur! Spot tijdens een wandeling wilde dieren en geniet van de prachtige natuur. De route is geschikt voor jong en oud en biedt allemaal leuke extra's. De kids kunnen lekker klimmen en klauteren op de speeltoestellen, nog meer ontdekken op de avonturenroutes en alles leren over het eetgedrag van de dieren tijdens de voederpresentaties. 

Speelland 

Naast het Safaripark kunnen de kids lekker spelen bij Speelland Beekse Bergen. In Speelland vind je super veel (water)attracties. Van trampolines tot minigolfbaan en van safari buggybaan tot botsboten. Als de kinderen zich lekker vermaken, kunnen de ouders heerlijk genieten op het zandstrand. 

Overnachten

Maak je dagje weg nog leuker en blijf overnachten! Nog niet genoeg gehad van de dieren? Overnacht in het Safari Resort en slaap letterlijk tussen de wilde dieren. Altijd al in een boomhut willen slapen? Of ga je liever voor een luxe lodge? Het kan allemaal bij het Safari Resort. Je kunt er ook voor kiezen om te overnachten op het vakantiepark. Overnacht in comfortabele jungalows omgeven door bos en water.

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Dierenpark Beekse Bergen.

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 19:00
Zondag
10:00 - 17:30

Adres en routebeschijving

Locatie
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Routebeschrijving