www.tripper.nl

Wijn of bier proeverij bij Mitra De Nieuwe Bourgondiër

€ 22,50 € 9,95
Uitverkocht!

Wijn of bier proeverij bij Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Geniet van een wijn- of bierproeverij bij Mitra De Nieuwe Bourgondiër in Papendrecht. Voor de echte wijn- of bierliefhebber!

Verkocht 20+
Korting 56%
Je bespaart € 12,55
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

  • Wijn- of bierproeverij bij Mitra De Nieuwe Bourgondiër (t.w.v. €22,50)
  • Proeverij van 5 bieren of 5 wijnen
  • Een proeverij duurt 1,5 uur tot 2 uur
  • Een leuk dagje uit voor de wijn- of bierliefhebber! 

Voorwaarden

  • De voucher is na aankoop 3 maanden geldig
  • Na aankoop van de voucher dien je per mail of telefonisch te reserveren. Meer informatie vind je op de voucher
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem deze geprint mee
  • Let op! Enkel geldig in het weekend

Locatie

Locatie
Veerpromenade 21
3351 HM Papendrecht
Routebeschrijving

Meer informatie

Waar komt de naam 'De Nieuwe Bourgondiër' vandaan? Wij denken dat wij nieuwe Bourgondiërs zijn. Mensen die houden van gezelligheid, lekker eten en uiteraard lekker drinken. Maar wel op een bewuste manier. De oude Bourgondiërs wilden toch wel iets te veel eten en drinken. Vaak werd jarenlang dezelfde kratten pils of dozen wijn in de kast gezet. Het moest zo goedkoop mogelijk want het ging ook snel weer op. Nieuwe Bourgondiërs zijn bereid om net iets meer te besteden aan een goed biertje, een goede fles wijn of een lekker cocktail. Zij willen liever kwaliteit dan kwantiteit. Dus echt bewust genieten. Hetzelfde geldt voor het eten. Geen kiloknallers maar kwaliteit. Kortom, uiteraard genieten wij van het leven maar proberen dat toch op een bewuste manier te doen. 

Bierproeverij

Een bierproeverij bij Mitra De Nieuwe Bourgondiër is voor de echte bierliefhebbers! In ons proeflokaal kan je genieten van een proeverij van 5 verschillende soorten bier uit de gehele bierwereld. Geen zorgen, de bieren worden in proefglazen geschonken dus je gaat niet helemaal achterstevoren naar huis. 

Je krijgt diverse stijlen bier te proeven zodat je eindelijk weet wat nou het verschil is tussen wit of een Weizen bier. Of proef een Westcoast IPA naast een New England Pale Ale. Wat zijn de smaakverschillen en hoe worden deze bieren nou gemaakt? Of kan een bier op een houten vat rijpen en wat gebeurt er dan met bier? Prangende vragen die je allemaal krijgt beantwoord bij de enthousiaste uitleg van onze bierkenner. Een bourgondische proeverij van echte bourgondiërs! 

Wijnproeverij

Bij een wijnproeverij van Mitra De Nieuwe Bourgondiër krijg je letterlijk de gehele wijnwereld te proeven. Met een laagdrempelige en enthousiast verhaal laat onze wijnkenner je diverse wijnen proeven. Dit kunnen klassieke wijnen (uit bijvoorbeeld Spanje of Italië) zijn of juist wijnen uit niet zo bekende gebieden zoals Zwitserland, Uruguay en zelfs Nederland! Elke wijn wordt weer gemaakt door een wijnhuis met een eigen verhaal of filosofie. Over proberen we de passie en liefde die de wijnboeren hebben voor hun gemaakte wijnen over te brengen. 

Bij de proeverij krijg je 5 wijnen totaal te proeven. Als afsluiter krijg je ook nog eens een toetje van het huis. Dit kan bijvoorbeeld een dessertwijn, een port of zelfs een Papendrechts likeurtje zijn! 

Het doel van deze proeverij is om diverse wijnen te proeven en zo kennis te maken met de wijnwereld. Je hoeft geen ervaren wijndrinker te zijn om van deze proeverij te genieten. Het is vooral bedoeld om op een plezierige manier wijnen naast elkaar te proeven en je over te laten leveren aan het enthousiaste verhaal van onze wijnkenner. 

Kijk voor meer informatie op de website van Mitra De Nieuwe Bourgondiër.

€ 9,95
€ 22,50
Verkocht 20+
Korting 56%
Je bespaart € 12,55

Deel deze deal:

Deals in de buurt van Mitra De Nieuwe Bourgondiër.

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app