Gezellig bowlen bij Vier Hoog Breda!

€ 47,16 € 28,30
Uitverkocht!

Gezellig bowlen bij Vier Hoog Breda!

Daag jouw familie, vrienden of collega's uit voor een potje bowlen bij Vier Hoog Breda of vier er met jouw kind een te gek kinderfeestje!

40% Korting
Je bespaart
€ 18,86
Korting
Korting
40%

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: 2 uur bowlen bij Vier Hoog Breda met max. 6 personen per baan - geldig op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag vanaf 17:00 uur (t.w.v. €47,16)
 • Dealoptie 2: 1,5 uur bowlen bij Vier Hoog Breda + schnitzel, salade en friet - geldig voor 1 persoon op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag vanaf 17:00 uur (€23,84) 
 • Dealoptie: 3: Kinderfeestje bij Vier Hoog Breda met 8 kinderen - 1 uur bowlen, 1 sessie lasergamen, friet met snack en verrassing voor de jarige geldig op dinsdag en donderdag (t.w.v. €137,60)
 • Leukste uitje voor families, vrienden en collega's! 
 • Gratis parkeren voor de deur! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig tot en met 30 november 2019, met uitzondering van de Herfstvakantie (14 tot en met 20 oktober 2019) 
 • Reserveren: je dient online te reserveren. De contactgegevens vind je op de voucher 
 • Let op! De voucher is niet je entreebewijs, maar je betalingsbewijs. Print deze uit en neem hem mee naar Vier Hoog Breda 
 • Je kunt met max. 6 personen gebruikmaken van een bowlingbaan 
 • Bij het afrekenen kan er per kind worden bijgekocht voor het kinderfeestje 
 • Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Vier Hoog Breda 

Locatie

Locatie
Bavelseparklaan 12,
4817 ZX Breda
Routebeschrijving

Meer informatie

Op de bovenste verdieping van de evenementenlocatie van Breepark vind je Vier Hoog Breda. Ga gezellig samen met jouw familie, vrienden of collaga's bowlen op één van de 10 hagelwitte bowlingbanen. Trek gekregen? Geniet achteraf van een heerlijke schnitzel, salade en friet. Ook is het mogelijk om bij Vier Hoog Breda een kinderfeestje te vieren. Groot voordeel: je kunt gratis parkeren voor de deur! Wie daag jij uit? 

Kijk voor meer informatie op de website van Vier Hoog Breda.

Reviews

Sanne - januari 2019

Naast de leuke belichte banen, was de bediening elke keer erg snel bij onze tafel en elke keer opnieuw erg vriendelijk. Ik ben super blij met de komst van Vier Hoog.

Remco - januari 2019

Met de zaak geweest. Super leuke avond gehad. Goede bediening en een super leuke aankleding. Variatie tijdens het bowlen .

Dennis - augustus 2018

Goeie en mooie banen. Ook prettig dat je via een scherm bij de baan eten en drinken kunt bestellen. Goed bereikbaar met veel parkeergelegenheid.

Jolanda - maart 2018

Eerste keer dat wij hier komen een mooie zaak waar wij heerlijk hebben gegeten, gedronken gebowled en hebben genoten om de verjaardag van mijn zoon te vieren.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.