www.tripper.nl

Waag je aan het grootste Halloween evenement van Walibi Belgium

€ 41 € 29,50
Uitverkocht!

Waag je aan het grootste Halloween evenement van Walibi Belgium

4.8 / 5 (155 Beoordelingen)

Van 5 oktober tot en met 3 november 2019 is het Halloween in Walibi Belgium, het grootste Halloween evenement van België! Waag je met de hele familie aan de spookhuizen, scare zones en shows!

Koop de deal!
Je bespaart € 11,50
Verkocht 2.640+
Korting 28%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Halloween in Walibi Belgium, t.w.v. €41,-
 • Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter
 • Geniet van de sensationele attracties van Walibi Belgium
 • Waag je aan de spookhuizen, scare zones en speciale Halloween shows 
 • Laat je verrassen door de Magic Show vol van illusie en mysterie
 • Speciaal voor de kleinsten is er een spookhuis waar heksen verrassende verhalen vertellen
 • Tijdens de Halloween Nocturnes is het park langer geopend tot 22:00 
 • Het grootste Halloween evenement van België!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen datum
 • Reserveren is niet nodig 
 • De voucher is je entreebewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee naar het park
 • Dit ticket geeft geen toegang tot de spookhuizen. Er zijn extra toegangsbewijzen nodig om toegang te krijgen tot de spookhuizen 
 • Het park is geopend van 10:00 tot 18:00 uur, tijdens Halloween Nocturnes is het park langer geopend tot 22:00 uur 
 • Vermomming of schmink is niet toegestaan voor iedereen vanaf 12 jaar
 • Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Walibi Belgium

Locatie

Locatie
Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre
Routebeschrijving

Meer informatie

Pak je spullen en breng een bezoekje aan Walibi Belgium! Hét pretpark vol sensationele attracties voor de hele familie! De Calamity Mine, de Radja River, de duizelingwekkende Weerwolf en voor wie niet snel bang is en geen uitdaging uit de weg gaat, zijn er ook nog de Vampire en de Dalton Terror. Maar dat is nog niet alles, naast alle spectaculaire attracties kan je van 5 oktober tot en met 3 november ook nog eens genieten van het Halloween evenement! 

Halloween

Here comes horror! Skull is terug... en zijn vloek is nóg wreder en angstaanjagender dan weleer. Het beste en grootste Halloweenevent van België belooft dit jaar indrukwekkender te worden dan ooit. Negen spookhuizen, 6 scare zones, 4 shows, meer dan 350 monsters, en 9 bloedstollende nocturnes maken van 5 oktober tot en met 3 november 2019 van Walibi Belgium een ware hel. Vluchten heeft geen zin; er is geen ontkomen aan.

Walibi Belgium presents... 3(!) gloednieuwe Haunted Houses. Haal jij het van het paranormale in The House Of Silent Jill? Ontkom jij aan Nagulai’s meedogenloze vloek en ontsnap jij ongedeerd uit haar claustrophobische kerker ? Word jij de volgende tentoongestelde mummie van het museum voor Oud-Egyptische kunst in “The Curse of Amun” ?

Ook het vertrouwde pad naar jouw lievelings attracties belooft dit jaar een nachtmerrie te worden : bloeddorstige zombies, sadistische clowns, tirannieke gevangenisbewakers en moordlustige gevangen dwalen doorheen de 6 scare zones van het park. Eén goede raad... dit is niet voor gevoelige zieltjes.

Dit jaar zullen ook vier indrukwekkende shows jou versteld laten staan. Aaron Crow is terug met nieuwe adembemende stunts, en een diabolieke DJ set waarschuwt je wanneer het vreedzame dagspektakel kantelt in een onheilspellende nacht.

Het lot van de bloedmooie, Indische prinses Nagulai

Volgens een oude, Indische legende ondergaat elke vrouw, die op een onnatuurlijke wijze omkomt, een gedaanteverwisseling. Onder deze nieuwe verschijning blijft ze nadien op aarde ronddwalen, waar ze eender wie die haar pad kruist, kwelt.

Dit werd ook het lot van Nagulai. De bloedmooie, Indische prinses ging een veelbelovende toekomst tegemoet als vrouw van een rijke sultan, die tot over zijn oren verliefd op haar was. Helaas vernam haar verloofde dat ze in verwachting was van een andere man, en gooide haar in een vlaag van woede in een diepe put, waar ze tussen de slangen zou creperen. Haar stoffelijk overschot werd nadien opgepeuzeld door uitgehongerde raven. Zij keerde echter terug... een verschrikkelijk schepsel, soms slang, of raaf dan weer een monsterlijke verschijning, azend op wraak.

Na heel wat onheil te hebben verspreid, wist de sultan haar eindelijk te vangen onder haar gedaante als raaf. Tot op vandaag werd ze gevangen gehouden in een kleine houten doos. Tot op vandaag ... Want de doos werd per ongeluk geopend. Tegenwoordig dwaalt Nagulai’s geest in Walibi Belgium. Betreed jij nietsvermoedend binnenkort de oude, Indische stad waarop Nagulai haar meedogenlonze vloek laat rusten? Ontsnap jij uit haar claustrophobische kerker ? Ja ? Thing again...

The house of silent 

Silent Jill, horror-experte, verwelkomt je dit Halloweenseizoen in haar Haunted House, waar paranormale activiteiten jouw pad wellicht zullen kruisen. Dit spookhuis overtreft alle categorieën, en zal slechts enkele dappere bezoekers een premium-ervaring aanbieden. Ben jij klaar voor een hele hoop slapeloze nachten? Het paranormale zoekt je op, en laat je niet meer los. Geloof jij erin ?

The curse of Amun

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een museum voor Oud-Egyptische kunst ? Zorg dat je niet verdwaalt in de coulissen, je wenst toch niet de volgend mummie te worden die aan het publiek wordt tentoongesteld ?

Bereikbaarheid 

Walibi Belgium is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Het is mogelijk om bij het park te parkeren voor €10,- per voertuig. 

Kijk voor meer informatie op de website van Walibi Belgium

Beoordelingen

4.8
Gebaseerd op 155 Beoordelingen
5
4
3
2
1
125
26
2
0
2
D. Geus
5 september 2023

super leuk park, wel is de horeca vrij prijzig.

F. Vranken
31 augustus 2023

Heel leuke dag gehad! merci

T. Ver eenooghe
31 augustus 2023

Top park ideaal voor jong en oud

L. dubo
28 augustus 2023

site totalement fiable je vous recommande !

I. Watteyne
22 augustus 2023

Alles verliep zeer vlot, aangename site !!!

€ 29,50
€ 41
Verkocht 2.640+
Korting 28%
Je bespaart € 11,50

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in jouw profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meedere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Walibi Belgium.

Vergelijkbare deals