Speel en geniet bij Het Land van Jan Klaassen!

€ 12,00 € 7,50
Uitverkocht!
Nu geopend!

Speel en geniet bij Het Land van Jan Klaassen!

Kom naar het gezellige Gelderse kinderpretpark. Vind hier het grootste poppentheater van Nederland en geniet van het grote speelparadijs buiten, de binnenspeeltuin en het waterspeelpark!

38% Korting
Je bespaart
€ 4,50
Verkocht
Verkocht
270+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Het Land van Jan Klaassen (t.w.v. €12)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar
 • Een groot buiten speelparadijs, een binnenspeeltuin en een waterspeelpark. Let op! De binnenspeeltuin en de theaterzaal zijn momenteel gesloten
 • Ademloos luisteren en genieten van de spannende avonturen van Jan Klaassen tijdens een interactief poppenkastverhaal in het grootste poppentheater van Nederland!
 • Moderne lichttechnieken en winterse muziek tijdens de nieuwste poppentheatervoorstelling 'De IJskoningin'
 • Dit jaar wordt het 70-jarig bestaan van het poppentheater-gedeelte van het pretpark gevierd! Bewonder het poppentheater door de jaren heen in het poppentheatermuseum
 • Ook leuk voor de allerkleinsten! 

Voorwaarden

 • De voucher is na aankoop 4 maanden geldig
 • Let op! Het buitenspeelpark van Het Land van Jan Klaassen is weer geopend. Je dient na aankoop op de website van Het Land van Jan Klaassen een datum te reserveren
 • De voucher is je toegangsbewijs. Neem deze geprint mee naar het park. Alleen geprinte tickets worden geaccepteerd 
 • Het Land van Jan Klaassen heeft diverse maatregelen getroffen i.v.m. het coronavirus. Kijk hier voor meer informatie
 • De tickets zijn niet te gebruiken voor schoolreisjes
 • Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties
 • Kijk hier voor de actuele openingstijden

Locatie

Locatie
Gildeweg 6,
7047 AR Braamt
Routebeschrijving

Meer informatie

Vlak bij Arnhem ligt het gezelligste kinderpretpark van Gelderland. Het is overzichtelijk en kleinschalig opgezet waardoor zelfs de jongste kinderen veilig en alleen kunnen spelen.  Al 40 jaar perfect voor een dagje uit met het gezin, kinderfeestje of familiedag! 

Buitenspeelpark
In het buitenspeelpark van 30.000 m2 leven de kinderen zich uit. Je maakt een treinreis, ontdekt de 40 meter lange 4-baans turboglijbaan of beleeft spannende avonturen op het piratenschip en nog héél veel meer. Bij mooi weer spetteren de kinderen elkaar nat in de waterspeeltuin. Er zijn door het hele park loungeplekken aanwezig voor de ouders.  

Indoorspeeltuin
Slecht weer is geen probleem. In de unieke indoorspeeltuin van 2.000 m2 spring je op het springkussen, maak je een treinreis door de goudmijn of fiets je een rondje in de zweefauto’s. Er is veel van hout gemaakt en alles is sfeervol gedecoreerd. Voor kinderen een wereld om te ontdekken en aangenaam voor ouders om in te vertoeven. 

Poppentheater
Het Land van Jan Klaassen heeft het grootste poppentheater van Nederland. Hier beleven Jan Klaassen en Katrijn iedere dag spannende avonturen. De voorstelling wordt uitgevoerd door een professionele poppenspeler. Kinderen doen interactief mee. Geniet van de nieuwste poppentheatervoorstelling 'De IJskoningin'. In deze voorstelling helpt Jan Klaassen Willy Walrus en Duikeltje met het terugbrengen van het gestolen ijskristal zodat de schaatswedstrijd in de poppenkast door kan gaan. De kinderen worden op een speelse manier meegenomen in de fantasiewereld van de poppenspeler. Deze winterse voorstelling past perfect bij de tijd van het jaar. Door middel van moderne lichttechnieken en winterse muziek, waant het publiek zich in het land van de ijskoningin. 

Museum
Het poppentheater van Het Land van Jan Klaassen bestaat al 70 jaar. In het museum staan poppen en decors die door de jaren heen zijn gebruikt in openluchttheaters, schouwburgen, scholen en jeugdcentra in zowel Nederland als het buitenland. 

Restaurant
Zelf eten en drinken meenemen is toegestaan, maar in het restaurant geniet je van heerlijke broodjes, pannenkoeken, frites en ijs. 

Jan Klaassen laat kinderdromen uitkomen!

>> Naast de gratis toegang voor kinderen tot en met 1 jaar, óók gratis toegang voor jarigen op de datum hij/zij jarig is of wanneer hij/zij met een kinderfeest op bezoek komt. 

Bereikbaarheid
Het Land van Jan Klaassen is gelegen in het Gelderse dorp Braamt. Kijk op Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Nabij het park kun je gratis parkeren. 

Kijk voor meer informatie op de website van Het Land van Jan Klaassen. 

Reviews

Mario - november 2019

Ideaal voor ouders met kinderen! Een grote buiten speelplaats waar je je kinderen "los" kan laten gaan. Er is ook een live poppenkast en er rijdt een treintje!

Johan - november 2019

Een leuke en schone binnen en buiten speeltuin. Vriendelijk personeel. Mijn kleuter was zeer tevreden. Toffe poppenkast voorstelling!

Theo - oktober 2019

Leuk voor kleine kinderen tot ongeveer 6 jaar. Leuke indoor speeltuin, buiten mooie speel mogelijkheden. Geweldig poppenkast spel, ook grappig voor (groot)ouders.

Arianne - september 2019

Altijd leuk om hier te zijn. Ontspannen sfeer. Kinderen vermaken zich uitstekend. Kom hier al jaren en de kids blijven enthousiast. Poppenkast leuk voor jong en oud!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.