All-inclusive naar het Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

€ 16,50 € 13,50
Uitverkocht!

All-inclusive naar het Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Plezier, vermaak en vertier voor het hele gezin bij Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe in het Friese Appelscha. Genieten van attracties en op een speelse manier alles leren over het verkeer!

Je bespaart € 3
Verkocht 10.290+
Korting 18%

Wat te verwachten

 • All-in entreeticket voor Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe (t.w.v. €16,50)
 • Inclusief koffie, thee, limonade, frites, diverse snacks, belegde broodjes, soep en ijs
 • Geniet van spannende attracties
 • Leer op een speelse manier alles over het verkeer met agent Bromsnor op het verkeerscircuit. Voor €3 per persoon kunnen zij hier een rijbewijs halen
 • Op 20 september komt Steven Kazàn goochelen
 • In 2020 door de ANWB verkozen tot het leukste uitje van Friesland!
 • Gratis parkeren

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 31 oktober 2020
 • Let op! De voucher is niet je entreebewijs. Je dient voorafgaand aan je bezoek online te reserveren, verdere instructies vind je terug op de voucher
 • Tijdens een bezoek aan Duinen Zathe gelden regels i.v.m. het coronavirus. Kijk hier voor meer informatie 
 • Na de online reservering ontvang je een entreeticket vanuit Duinen Zathe. Toon deze vanaf je smartphone of neem het ticket geprint mee naar het park
 • Voor kinderen t/m 2 jaar kun je voor €5 bij Duinen Zathe online of aan de kassa een entreeticket kopen
 • Honden zijn toegestaan in het park, mits deze zijn aangelijnd
 • Kijk hier voor de actuele openingstijden

Locatie

Locatie
Noorder Es 1,
8426 GW Appelscha
Routebeschrijving

Meer informatie

Het Friese Verkeers- Attractiepark Duinen Zathe in het Noorden van Nederland staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier met spannende attracties en een verkeerscircuit. 

Op het verkeerscircuit zijn kinderen een echte coureur in hun trapauto's, "Voorrang verlenen, invoegen en tanken bij het tankstation" het kan allemaal! De kinderen leren op een speelse manier alles over het verkeer met agent Bromsnor.

Bots auto's, een spookhuis, een draaimolen en een familieachtbaan zijn nog maar enkele attracties. Er is ook een speeldorp en een klimkasteel. Terwijl de kleintjes lekker taartjes maken in de zandbak, stappen de echte trillseekers in de Supernova. Ogen dicht en gillen maar!

20 september – Goochelen met Steven Kazàn

Ontmoet op zondag 20 september de grappigste goochelaar van Nederland: Steven Kazàn. Je vindt hem vooral op social media en YouTube. Op deze kanalen laat hij regelmatig zien hoe goed hij kan goochelen. Op zijn elfde was hij al lid van de illusionisten groep Magic Unlimited. Uiteindelijk vertoonde hij ook met zijn vader Hans Kazàn op het podium zijn kunsten. Sinds een paar jaar is Steven met zijn eigen shows begonnen waarbij hij goochelen combineert met komedie.

Steven komt op 20 september in Duinen Zathe samen met zijn vrouw Jamie. Op deze dag zullen zij meerdere shows geven op de manier zoals we van ze gewend zijn. Ook zal er een meet & greet plaatsvinden. 

Bereikbaarheid

Duinen Zathe is gevestigd in het Friese Appelscha. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan gratis op het naastgelegen parkeerterrein.

Kijk voor meer informatie op de website van Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.