Toegang tot Attractiepark De Waarbeek inclusief onbeperkt eten en drinken

€ 14,50 € 11
Uitverkocht!

Toegang tot Attractiepark De Waarbeek inclusief onbeperkt eten en drinken

Een dag vol plezier met meer dan 30 attracties bij Attractiepark de Waarbeek in Twente. Jong en oud, groot en klein, bij de Waarbeek is er wat te beleven voor iedereen!

24% Korting
Je bespaart
€ 3,50
Verkocht
Verkocht
14.640+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • All-in entreeticket voor Attractiepark de Waarbeek inclusief onbeperkt fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs (t.w.v. €14,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar
 • Een familiepretpark met meer dan 30 nostalgische attracties die volledig draait op groene energie
 • Waag je aan de oudste nog werkende stalen achtbaan ter wereld! 
 • Draai rond in de Tea Cups, ontdek de Gamehal en klim, spring en klauter op de uitgebreide speelplaats

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 18 oktober 2020
 • Let op! De komende dagen is het erg druk bij de Waarbeek. Klik hier om te kijken of je gewenste datum en aankomst tijd beschikbaar is.
 • Let op! Reserveren is verplicht. Je dient na aankoop op de website van de Waarbeek een datum en tijd te reserveren. Meer informatie vind je op de voucher
 • De voucher is je entreebewijs, laat deze scannen vanaf je smartphone 
 • Tijdens een bezoek aan de Waarbeek gelden regels i.v.m. het coronavirus. Kijk hier voor meer informatie
 • Zeer geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar oud
 • Kijk hier voor de actuele openingstijden

Locatie

Locatie
Twekkelerweg 327,
7554 SC Hengelo
Routebeschrijving

Meer informatie

Tussen de bossen van Enschede en Hengelo kunnen kinderen de hele dag genieten van attracties en speeltoestellen uit het heden en verleden. Nieuw dit jaar is de all inclusive formule! Voor een vaste lage prijs kan je de hele dag genieten van onbeperkt fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs. 

Kom botsen in de Botsauto’s, draaien in de Swingmill en zwieren in de authentieke Zweefmolen. Tevens kun je een ritje maken in de oudste, nog werkende, stalen achtbaan van de benelux, de Rodelbaan. Deze achtbaan werd in 1930 gebouwd door de eigenaren van het park en is nog steeds in gebruik. Echt een unieke rit! Tevens is er dagelijks live entertainment met Kabouter Moespot, Twekky & Postbode Pelle in het nieuwe theater. Kom jij ook meedoen in een van de interactieve shows?

Bereikbaarheid 

Attractiepark De Waarbeek is gevestigd in Hengelo. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Voor €4,95 per auto kun je parkeren nabij het park. Het park is toegankelijk voor mindervaliden. Huisdieren zijn toegestaan mits ze aangelijnd zijn. 

Kijk voor meer informatie op de website van De Waarbeek.

Reviews

Theo - mei 2019

Wat een geweldig park. Kleinschalig, overzichtelijk en leuk. Erg leuk voor alle leeftijden! Genoeg voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin!

Priscilla - april 2019

Het is een klein park, leuk voor kinderen tot 10 jaar. De attracties zijn wel wat verouderd. Voor kleine kinderen is het prima om een dagje te vermaken.

Sabine - juni 2018

Het park is zo gezellig. Er staan veel attracties ook voor de volwassenen zoals de calypso, de rupsbaan, de gully, old timers met als topattractie de rodelbaan.

Moniek - april 2018

Jammer dat dit park niet het hele jaar open is. Mijn kinderen gaan hier het liefst iedere week heen! Een echte tip is om goed de plattegrond te bekijken.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.