Ontwikkel je kennis over cultuur en wetenschap in het Museon!

€ 13,50 € 7,50
Extra lang geldig

Ontwikkel je kennis over cultuur en wetenschap in het Museon!

Kom je kennis over mens, wetenschap en cultuur vergroten in het Museon! Bezoek een van de tentoonstellingen of doe mee aan een speurtocht. Een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin!

44% Korting
Je bespaart
€ 6
Verkocht
Verkocht
800+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor het Museon (t.w.v. €13,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar 
 • Inclusief toegang tot tentoonstellingen 
 • Word geïnspireerd om de wereld te ontdekken en al je zintuigen te gebruiken
 • In het Museon is één van de tien maanstenen in de wereld aanwezig die je mag aanraken!  
 • Ontdek en ervaar het leven van zo'n 5300 jaar geleden bij de nieuwste tentoonstelling Ötzi the Iceman 
 • Kom meer te weten over de tentoonstelling One Planet tijdens de gratis rondleiding elke woensdag, zaterdag en zondag om 14.00 uur 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig tot een jaar na aankoop
 • Let op! Het museum is i.v.m. het coronavirus tot nader order gesloten
 • Reserveren is niet nodig 
 • De voucher is je entreebewijs. Laat de voucher scannen vanaf je smartphone of neem deze geprint mee naar het Museon 
 • Museon is geopend van dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Tijdens schoolvakanties is het museon ook geopend op maandag 
 • Honden zijn niet toegestaan (m.u.v. hulphonden)
 • De tentoonstellingen in het Museon zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers 
 • Kijk voor de actuele openingstijden en tentoonstellingen op de website van het Museon

Locatie

Locatie
Stadhouderslaan 37,
2517 HV Den Haag
Routebeschrijving

Meer informatie

Het Museon ligt in de Internationale Zone van Den Haag met belangrijke internationale instellingen en sluit aan bij Den Haag als tweede VN-stad en Stad van Vrede en Recht. Onder het motto 'ontdek de wereld' benadert het museum onderwerpen uit cultuur, natuur en wetenschap vanuit een geografisch perspectief. Getoond wordt hoe de mens de aarde inricht in antwoord op natuurlijke en maatschappelijke omstandigheden. Daarbij richt het Museon zich op mondiale thema's, zoals vrede en recht, maar ook armoede, educatie en klimaat, allemaal onderwerpen die bepalend zijn voor de toekomst van onze planeet.

Tentoonstelling National Geographic - Colors of the World 

Wist je dat kleur veel invloed heeft op ons? We leven in een wereld van kleur, maar staan hier zelden bij stil. In de tentoonstelling National Geographic - Colors of the World wordt er aandacht besteed aan perceptie, betekenis en symboliek van kleuren in onze wereld. Colors of the World is een inspirerende tentoonstelling met prachtige natuurfoto's. 

National Geographic Colors of the World is te zien van 28 juni t/m 1 maart 2020.

Tentoonstelling Ötzi the Iceman 

Maak in de tentoonstelling Ötzi the Iceman kennis met de archeologische vondst van Ötzi. In het Museon zijn goede replica's te zien van deze ijsmummie. Ötzi werd in 1991 dood gevonden in de Alpen. Hij kreeg de naam Ötzi, naar zijn vindplaats in het Ötztal. Zijn lichaam was bij zijn vondst helemaal intact. Hij is meer dan vijfduizend jaar oud en werd gevonden met een groot deel van zijn kleding en eigendommen. 

Ötzi the Iceman is te zien van 5 okt 2019 t/m 6 sep 2020. 

Bekijk hier alle tentoonstellingen. 

Bereikbaarheid 

Vanaf Den Haag Centraal Station kan je zowel tram 16 richting Statenkwartier nemen als bus 24 richting Kijkduin. Voor beide opties moet je uitstappen bij halte 'gemeentemuseum/Museon'. Reis je met de auto? Het is rondom het Museon mogelijk om betaald te parkeren. Dit bedraagt €1,70 per uur vanaf 13:00 uur. Het is ook mogelijk om te parkeren bij de parkeergarage van het World Forum 'inrit A'  vanuit de Churchillaan. Je kan dan bij de kassa een uitrijkaart kopen voor €6. Plan je reis via Google Maps

De tentoonstelling in het Museon zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Per rolstoelgebruiker kan een begeleider gratis mee naar binnen. Gebruik wel de hoofdingang om het Museon te betreden en niet de achteringang, deze is namelijk niet geschikt voor rolstoelen.

Deal opties

800+ verkocht

Entreeticket voor het Museon

€ 13,50
€ 7,50
Koop de deal!

Reviews

Sterre - januari 2020

Wat een leuk museum is dit. De huidige expositie over de ijsman, is veel leuker dan de website doet geloven. Super interactief en de kinderen vonden het ook erg leuk

Roland - januari 2020

Een bijzonder museum, leuk voor de kids ze kunnen er leuke dingen doen en ze worden nieuwsgierig gemaakt. Ze willen van alles zien en vooral zelf doen en ontdekken.

Marcel - januari 2020

Leuk voor kinderen vanaf 4, 5 of 6 jaar. Ook leuk voor wat ouderen en nog interessant voor volwassenen. Echt een familie uitje!

Maikel - december 2019

Mooi museum! zeker een aanrader, hele middag kunnen rondlopen en dingen bekijken. Ook een mooie Romeinse hoek!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.