www.tripper.nl

Waterland rondvaart

€ 22,50 € 15
Uitverkocht!

Waterland rondvaart

Geniet van de pracht en praal die Waterland te bieden heeft. Groene weilanden, grazende koeien en schattige houten huisjes: tijdens de twee uur durende boottocht, zie je het allemaal.

Korting 33%
Je bespaart € 7,50

Wat te verwachten

  • Entreeticket voor de Waterland rondvaart, t.w.v. €22,50
  • Vaar in 2 uur in een ouderwetse koeboot tussen de weilanden door
  • Geniet van het uitzicht over de mooie open meren van Overleek
  • Een gratis eerste drankje aan boord

Voorwaarden

  • De voucher is geldig tot 3 maanden na aankoop
  • Reserveren: voorafgaand aan je bezoek telefonisch of per e-mail reserveren, op de voucher hierover meer informatie
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem de voucher uitgeprint mee
  • Opstapplaats in Monnickendam
  • Keuze uit een afvaart om 14:00 of 16:00

Locatie

Locatie
Zarken 2
1141 BL Monnickendam
Routebeschrijving

Meer informatie

Stap aan boord van de Waterland Cruise en geniet van de pracht en praal die Waterland te bieden heeft. Groene weilanden, grazende koeien en schattige houten huisjes: tijdens de twee uur durende boottocht, zie je het allemaal. Je zult van de ene verbazing in de andere vallen!

De ouderwetse koeboot ligt in Monnickendam op je te wachten, waar je vriendelijk welkom wordt geheten door de schipper. Met maximaal 12 personen aan boord zet de kapitein koers richting Overleek. Pas op! Schrik niet als je eventjes moet bukken voor de lage, maar prachtige bruggetjes waar je onder doorvaart. Een minuut later sta je misschien oog in oog met een oud-Hollandse koe of komen de schaapjes nieuwsgierig een kijkje nemen. Let ook op de prachtige watervogels. Je wordt helemaal één met de natuur en ook voor de kinderen is deze tocht leuk en leerzaam.

Idyllisch beeld

Terwijl je heerlijk in het zonnetje zit en geniet van het uitzicht over de mooie open meren van Overleek, zal de schipper de koeboot in de richting van Broek in Waterland sturen. Laat de zon zich niet zien en begint het zelfs plotseling te regen? Wij zorgen voor paraplu's en regenponcho’s aan boord.

Broek in Waterland, misschien wel het mooiste dorp van Nederland, is een juweel onder de rook van Amsterdam. Dit pittoreske dorpje is onder andere beroemd om de houten huisjes die langs de waterkant staan. Weet je dat veel panden hier zijn geschilderd in pasteltinten? Dit idyllische beeld zal je voor altijd bij blijven.

Nadat je alle schoonheden van Broek in Waterland hebt gezien, zal de boot weer verder varen in de richting van Monnickendam. De plaats waar je twee uur eerder werd opgepikt, daar zul je ook weer worden afgezet.

Drankjes aan boord

Het eerste drankje zit bij de prijs inbegrepen. Tijdens de rondvaart is het mogelijk om extra drankjes aan boord te kopen. Halverwege de tocht krijg je de mogelijkheid om een bezoek aan het toilet te brengen.

Kijk voor meer informatie op de website van Rent & Event.

€ 15
€ 22,50
Korting 33%
Je bespaart € 7,5

Foto's

Deel deze deal:

Deals in de buurt van Rent & Event.

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app