www.tripper.nl

Entreeticket Nigloland

€ 34
Pre-sale
Uitverkocht!

Entreeticket Nigloland

Dompel jezelf onder in 4 adembenemende werelden en geniet van 40 attracties en shows voor jong en oud bij Nigloland in Frankrijk.

Koop de deal!
Je bespaart € 0
Verkocht 40+
Korting 0%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket voor Nigloland, vanaf 12 jaar (t.w.v. €37)
 • Dealoptie 2: Entreeticket voor Nigloland, t/m 11 jaar (t.w.v. €34)
 • Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter
 • Dompel jezelf onder in 4 adembenemende werelden en geniet van 40 attracties en shows
 • Ontdek de nieuwe waterachtbaan Krampus Expédition
 • Perfect uitje voor jong en oud!
 • Gratis parkeren

Voorwaarden

 • De voucher is geldig van 9 april 2022 t/m 13 november 2022
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone 
 • Bekijk hier de actuele openingstijden

Locatie

Locatie
Rue de la Vallée du Landion .
10200 Dolancourt
Routebeschrijving

Meer informatie

Dompel je onder in 4 adembenemende werelden en vind 43 attracties en shows voor jong en oud en 8 themarestaurants in een uitzonderlijke groene omgeving. De 27 attracties die toegankelijk zijn voor kinderen kleiner dan 1 meter, brengen de allerkleinsten in vervoering. Nigloland behoort tot de Franse pretparken die het best afgestemd zijn op de allerkleinsten. Dankzij de beperkte wachttijden kunnen gezinnen in alle rust van het park genieten en zich vergapen aan de tuinen en het uitzonderlijke groene kader.

Nieuw: waterachtbaan Krampus Expédition

Dit jaar blaast Nigloland met Krampus Expédition een vergeten legende uit de Alpen nieuw leven in. Verken de wereld van het hooggebergte en wilde rivieren met canyons en ongelooflijke watervallen om ten slotte uit te komen in de grot waarin dit mysterieuze beest woont. Ontdekkingsreizigers zullen dapper moeten zijn om het wilde en ruwe monster Krampus onder ogen te zien. Deze nieuwe waterachtbaan, die uniek is in Frankrijk, neemt je mee op een sensationeel avontuur. Stap het bootje in, ga met hoge snelheid de berghellingen af en stort je na een duizelingwekkende val in een grot. Dit opwindende avontuur eindigt met een superplons in de gigantische en overweldigende watervallen.

Op een steenworp afstand van het pretpark nodigt het Hôtel des Pirates **** je uit om jouw verblijf te verlengen in een omgeving die is geïnspireerd op de mooiste legendes van piraterij. Het hotel biedt zijn bezoekers zijn prachtige speeltuin in de tuinen en een nieuwe avondshow. Het restaurant van het Hôtel des Pirates **** verwelkomt bezoekers elke avond en voor de lunch op zon- en feestdagen om te genieten van zijn verfijnde buffetten.

Bereikbaarheid

Nigloland ligt in het oosten van Frankrijk in het hart van de champagnestreek, tussen Troyes en Chaumont, op slechts 2 uur van Parijs. Je kunt gratis parkeren bij Nigloland. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Nigloland. 

€ 34
Verkocht 40+

Foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in jouw profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meedere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Vergelijkbare deals