PassHan combiticket voor de Grot van Han en het Wildpark

€ 33 € 21,90
Uitverkocht!

PassHan combiticket voor de Grot van Han en het Wildpark

In het hart van een ongerept natuurgebied vind je pure wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld op het Domein van de Grotten van Han, één van de grootste grottencomplexen van Europa!

Je bespaart € 11,10
Verkocht 820+
Korting 34%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Wat te verwachten

 • PassHan combiticket voor de Grot van Han en het Wildpark (t.w.v. €33)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • Met deze voucher heb je toegang tot de Grot van Han, het Wildpark (te voet of met de Safari-car) en de musea PrehistoHan en Han 1900
 • Bewonder de magische ondergrondse wereld met druipsteenformaties, een onderaardse rivier en een licht- en geluidsshow in de Grot van Han, één van de grootste grottencomplexen van Europa!
 • Bewonder het klank- en lichtspektakel "Origin" in de grote Wapenzaal van de Grot 
 • Ontdek 250 hectare puur natuur in het Wildpark en sta oog in oog met maar liefst 650 dieren 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 14 november 2021 
 • Reserveren is verplicht. Je dient vooraf op de website van de Grot van Han te reserveren. Meer informatie vind je op de voucher
 • Tijdens een bezoek gelden regels i.v.m. het coronavirus. Kijk hier voor meer informatie
 • Let op! Het dragen van een mondmasker is verplicht op het hele Domein (vanaf 12 jaar)
 • De grotten zijn niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het pad door de grotten is ongeveer 2 km lang met meer dan 500 traptreden op en af
 • Bekijk hier de actuele openingstijden 

Locatie

Locatie
Rue J. Lamotte 2,
5580 Han-sur-Lesse
Routebeschrijving

Meer informatie

Laat je betoveren door de magische Grot van Han en ga op avontuur in het Wildpark. Een onvergetelijke beleving voor jong en oud! Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het hart van het eerste Geopark van België, het UNESCO Global Geopark Famenne-Ardenne en krijgt terecht 3 sterren in de Michelin gids. 

Het Wildpark, het grootste dierenpark van België in een groene oase

250ha beschermde natuur. Dat is het Wildpark. Via een prachtig wandelpad van 3 of 6 km of aan boord van de Safari-car kom je oog in oog te staan met de grootste Europese roofdieren, waaronder de Big 5 (de lynx, de beer, de wolf, de bizon en de veelvraat). Ondertussen geniet je volop van de adembenemende panorama’s. En als kers op de taart ontdek je het Berenbos, een domein van wel 2ha groot gewijd aan de bruine beer.

 • Bezoek Wildpark met de Safari-car: 1 uur en 30 minuten
 • Bezoek Wildpark te voet: 3 tot 4 uur

De betoverende Grot van Han en haar indrukwekkende spektakel “Origin”

Neem een duik onder de grond en ontdek de geologische wonderen van de Grot van Han met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Tijdens het bezoek ontdek je de mooiste zalen van de Grot, word je betoverd door de sprookjesachtige nieuwe verlichting en beleef je een magisch moment tijdens het 360° spektakel “Origin”.

 • Bezoek “Ontdekkingsroute Grot”: 1 uur en een kwartier 

Het museum PreshistoHan

Wist je dat je in PrehistoHan tot 10.000 jaar in het verleden duikt? Waan je een ontdekkingsreiziger diep onder de aarde en ontdek archeologische schatten die op de bodem van de rivier in de Grotten van Han zijn gevonden.  

Het museum Han 1900

In Han 1900 herbeleef je het dagelijkse leven in het begin van de 20e eeuw. Maar liefst 85 beroepen worden hier vertoond in 50 scenes. 150 figuren en een indrukwekkende collectie van meer dan 5.000 voorwerpen brengen die scenes tot leven. 

Bereikbaarheid

De Grotten van Han zijn te vinden in Han-sur-Lesse, een klein dorpje in de Belgische Ardennen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Het Domein van de Grotten van Han. 

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.