www.tripper.nl

Adventure Valley Landgraaf: Klimpark + 1 rit Alpine Coaster

€ 26,90 € 21,50

Adventure Valley Landgraaf: Klimpark + 1 rit Alpine Coaster

Adventure Valley Landgraaf is het spannendste uitje op hoogte met 25.000m² klimplezier, 1000m ziplines, een échte Alpine Coaster en 2 verschillende klimroutes voor elk niveau!

Je bespaart € 5,40
Verkocht 20+
Korting 20%

Wat te verwachten

 • Klimpark + 1 rit Alpine Coaster, vanaf 120 cm (t.w.v. €26,90)
 • Inclusief helm en klimgordel 
 • Eén van Europa's grootste klimparken!
 • 25.000m² klimplezier, 1000m ziplines en een échte Alpine Coaster
 • Twee verschillende klimroutes voor elk niveau!
 • Spannend en leuk uitje voor jong en oud!

 

Voorwaarden

 • Geldig voor een eenmalig bezoek van 28 maart t/m 30 juni 2022, op basis van beschikbaarheid
 • Reserveren is verplicht. Meer informatie vind je op de voucher
 • Het ticket voor het klimpark & 1 rit in de Alpine Coaster kan niet los van elkaar worden verzilverd en dien je op dezelfde dag te gebruiken
 • Na het maken van een reservering ontvang je het officiële entreeticket. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Exclusief handschoenen (verplicht)
 • Het klimpark is toegankelijk vanaf een lengte van 120 cm onder begeleiding van een volwassene, vanaf 140 cm mag je zelfstandig klimmen
 • De Alpine Coaster is toegankelijk vanaf 3 jaar onder begeleiding van een volwassene, vanaf 8 jaar mag je zelfstandig coasteren
 • In verband met de noodzakelijke voorbereidingen en veiligheidsinstructies wordt er geadviseerd om minimaal 15 minuten voor aanvang van de bevestigde starttijd aanwezig te zijn
 • De openingstijden van het klimpark zijn seizoensgebonden en weerafhankelijk. Bekijk hier de actuele openingstijden
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 085 486 11 33

Locatie

Locatie
Witte Wereld 1,
6372 VG Landgraaf
Routebeschrijving

Meer informatie

Adventure Valley Landgraaf is het grootste klimpark van Europa en beslaat een oppervlakte van ongeveer 25.000 m2. Naast het klimpark maken ook een spectaculaire Alpine Coaster, een Adventure Trail en zes spannende Ziplines onderdeel uit van het totale park. Je begint de dag op het startplateau van het klimpark waar je een helm opzet en een gordel om krijgt. Vervolgens krijg je een korte uitleg over de regels in het klimpark en wordt de leeflijn aan de kabel bevestigd. Daarna begint de pret! Je hebt de keuze uit verschillende makkelijke en moeilijke routes op 8 en 12 meter hoogte. Wie wil kan onderweg nog van moeilijkheidsgraad wisselen. De 34 Noorse boomstammen zijn op twee niveaus met elkaar verbonden met touwen, ladders en obstakels.

Adventure Trail

Dit geheel nieuwe aangelegde pad langs het Klimpark neemt je mee op avontuur en vertelt je een stukje geschiedenis over het mijnverleden van de Wilhelminaberg. Er zijn 2 verschillende wandelroutes, de trail is dagelijks geopend en gratis toegankelijk.

Ziplines

Nadat je de Adventure Trail hebt afgelegd wil je natuurlijk ook weer beneden komen. Dat gaat heel gemakkelijk met de Ziplines. Volledig gezekerd beklim je de eerste houten tipi, waarna het avontuur van start gaat. De 6 tipi’s zijn met elkaar verbonden door tokkelbanen. Met snelheden tot 50 kilometer per uur zijn de afdalingen vooral erg spannend! Toegankelijk mits de weersomstandigheden het toelaten.

Alpine Coaster 

Neem plaats in de Alpine Coaster voor een spectaculaire, zinderende afdaling. De Coaster Carts brengen je in een mum van tijd naar de top van de Wilhelminaberg waar je in duizelingwekkende vaart weer afdaalt. Scheer dwars door het klimpark naar beneden op deze 1,2 kilometer lange rodelbaan met een sensationele 360° bocht op 10 meter hoogte. De Coaster Carts bereiken duizelingwekkende snelheden tot wel 45 kilometer per uur!

Belangrijke informatie 

Het dragen van handschoenen is in het klimpark voor iedereen verplicht. Heb je zelf flexibele, maar stevige handschoenen (bijvoorbeeld tuinhandschoenen)? Neem deze dan van thuis mee. Heb je zelf géén handschoenen dan kun je deze ter plaatse kopen à €3,00 per paar (verkrijgbaar in diverse maten).

Bereikbaarheid

Adventure Valley Landgraaf is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren is de eerste 90 minuten gratis, daarna: betaal je €5,00.

Kijk voor meer informatie op de website van Adventure Valley Landgraaf

Deal opties

20+ verkocht

Klimpark + 1 rit Alpine Coaster bij Adventure Valley Landgraaf, vanaf 120 cm

€ 26,90
€ 21,50
Koop de deal!

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Adventure Valley Landgraaf