Geniet op het water van het prachtige decor tijdens SAIL Amsterdam 2020

€ 59 € 44
Uitverkocht!

Geniet op het water van het prachtige decor tijdens SAIL Amsterdam 2020

Vele zeilschepen, sloepen, motorboten en indrukwekkende Tall Ships tijdens de 10e editie van SAIL Amsterdam. Geniet 13, 14, 15 of 16 augustus van een cruise tijdens het ontwaken van het evenement.

Je bespaart € 15
Korting 25%

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor een cruise op een motorschip tijdens SAIL Amsterdam 2020 (t.w.v. €59)
 • Inclusief koffie en thee met diverse zoete heerlijkheden aan boord
 • Bewonder tientallen indrukwekkende schepen in de Oranje Oceaan (IJ-haven)
 • Ervaar hoe het evenement ontwaakt tijdens deze vaartocht
 • Vaar van 10:30 tot 13:00 uur mee op één van de officiële SAIL schepen en word onderdeel van deze spectaculaire 10e SAIL
 • Het grootste, vrij toegankelijke publieksevenement van Nederland

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op 13, 14, 15 of 16 augustus 2020
 • Reserveren: je dient vooraf online te reserveren met de code op de voucher
 • De instap kan vanwege hoogte verschil en de steile treden als lastig worden ervaren
 • Overige drankjes zijn niet inbegrepen, maar zijn tegen betaling aan de bar van het schip verkrijgbaar
 • Huisdieren worden niet toegelaten aan boord

Meer informatie

Van 12 t/m 16 augustus 2020 komen de meest indrukwekkende schepen, kleurrijke bemanningen en miljoenen bezoekers uit alle windstreken weer samen op SAIL. Vijf dagen lang kunnen fans van over de hele wereld genieten van een programma vol nautische historie, ruim 600 schepen, muziek, cultuur en debat tijdens deze 10e editie van SAIL in Amsterdam. 

Al zo’n 50 ‘iconen van de zee’ hebben bevestigd deel te nemen aan SAIL Amsterdam 2020. Hieronder terugkerende favorieten als de ARC Gloria uit Colombia en de Santa Maria Manuela uit Portugal, maar ook verwelkomen wij nieuwkomers als El Galeón uit Spanje. Daarnaast mag ook vlaggenschip Clipper Stad Amsterdam niet ontbreken tijdens de jubileumeditie en zal daar haar nieuwe, duurzame karakter tonen.

De schepen zijn zo ook een inspiratie voor een duurzame toekomst, een toekomst waar SAIL graag aan bijdraagt. Duurzaamheid is daarom één van de drie belangrijkste thema’s binnen SAIL naast inclusiviteit & talentontwikkeling. In 2015 is SAIL gestart met een speciaal duurzaamheidsprogramma, dat deze editie verder zichtbaar zal zijn met bijvoorbeeld Zero Emission schepen en Solarboten.

SAIL Amsterdam 2020 is het grootste, vrij toegankelijke publieksevenement van Nederland. Dit is alleen mogelijk met de steun van een groot aantal passende partners en de verkoop van arrangementen. Zelf deel uitmaken en bijdragen aan de totstandkoming van deze unieke 10e editie? Vaar dan mee op één van de officiële SAIL-schepen en geniet op het water van het prachtige (inter)nationale decor.

Programma

 • 10:00 uur - Inchecken bij SAIL Village
 • 10:30 uur - De schipper heet je persoonlijk welkom aan boord van het schip. De trossen gaan los en vanuit de opstaplocatie vaart je direct het hart van het evenement binnen. Het hoogtepunt is de Oranjehaven (IJ-haven), waar de imposante Tall Ships liggen.
 • 11:30 uur - SAIL ontwaakt langzaam en dat betekent dat je nog in alle rustkunt genieten van al het moois dat SAIL te bieden heeft. Aan boord wordt er koffie en thee met diverse zoete heerlijkheden geserveerd.
 • 13:00 uur - De schipper meert weer af bij de ontvangstlocatie. Je bent een onvergetelijke, inspirerende en verbindende ervaring rijker!

Bereikbaarheid

De opstaplocatie voor de cruise is in het Westelijk Havengebied in Amsterdam. De exacte locatie wordt later bekend gemaakt per mail. Uiterlijk 2 weken voor aanvang van de vaartocht. Het makkelijkst reis je met het openbaar vervoer naar Amsterdam. Vanaf station Sloterdijk (Amsterdam) rijden gratis pendelbussen richting de opstaplocatie. Kom je toch met de auto? Meer informatie over het parkeren (tegen betaling) volgt gelijktijdig met de bekendmaking van de opstaplocatie. Zorg dat je op tijd op de ontvangstlocatie aanwezig bent, het schip wacht niet op eventuele laatkomers.

Kijk voor meer informatie op de website SAIL Amsterdam 2020.

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.