Rondvaart over de Maasplassen met Rederij Cascade

€ 20,45 € 11,50

Rondvaart over de Maasplassen met Rederij Cascade

Geniet van een 2 of 3,5 uur durende rondvaart over de Maas en de Maasplassen in Limburg. Je kunt kiezen uit zes verschillende rondvaarten. Opstaplocaties in Maasbracht, Wessem en Thorn.

Je bespaart € 8,95
Verkocht 30+
Korting 44%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: 2 uur durende Rondvaart Maasparel Tocht + Oma's pannenkoek (t.w.v. €20,45)
 • Dealoptie 2: 2 uur durende Rondvaart Tour de Thorn + Oma's pannenkoek (t.w.v. €20,45)
 • Dealoptie 3: 2 uur durende Rondvaart Maas Hop & Stop + Oma's pannenkoek (t.w.v. €20,45)
 • Dealoptie 4: 3,5 uur durende Rondvaart Cruise Touristique (t.w.v. €18,75)
 • Dealoptie 5: 3,5 uur durende Rondvaart Sluizentocht (t.w.v. €18,75)
 • Dealoptie 6: 3,5 uur durende Rondvaart Grensmaas Toer (t.w.v. €18,75)
 • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee
 • De salons zijn overdekt en er is ook verwarming aan boord 
 • Geniet onderweg van heerlijke pannenkoeken
 • Speciaal voor kinderen is er een Maaspaspoort, waarmee ze o.a. een bezoekje kunnen brengen aan de kapitein
 • Honden mogen gratis mee aan boord (mits aangelijnd en uitgelaten)
 • Je kunt gratis parkeren bij de diverse opstaplocaties 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 24 oktober 2021
 • Reserveren is verplicht. Meer informatie vind je op de voucher
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Zorg dat je uiterlijk 10 minuten voor afvaart aanwezig
 • Keuze uit de volgende opstaplocaties: Maasbracht, Wessem en Thorn 

Locatie

Locatie
Maasboulevard .,
6019 DW Wessem
Routebeschrijving
Locatie
Grootheggerlaan .,
6017 Thorn
Routebeschrijving
Locatie
Havenstraat 20,
6051 CS Maasbracht
Routebeschrijving

Meer informatie

Geniet van een 2 of 3,5 uur durende rondvaart over de Maas en de Maasplassen in Limburg. Kies uit maar liefst 6 verschillende rondvaarten. De salons zijn overdekt en er is ook verwarming aan boord. Speciaal voor de kinderen is er een Maaspaspoort, waarmee ze een bezoekje kunnen brengen aan de kapitein in het stuurhuis, met stickerpuzzel, doolhof en woordzoeker. 

Maasparel Tocht

Ontdek de zuidelijke Maasplassen en Grensmaas tijdens deze 2 uur durende rondvaart met de Maaslakei. Je vaart af in de haven van Maasbracht die zich mag rekenen tot de grootste binnenvaarthavens van Europa. Onderweg heb je een eersteklas uitzicht op de oevers van maasparels Maasbracht, Wessem en Thorn. Houd je smartphone in de aanslag als je natuurgebied Koningsteen passeert. Geniet tijdens de rondvaart van een heerlijke pannenkoek. Je hebt de keuze uit diverse smaken, waaronder naturel (geserveerd met warme kersen), spek of appel. Hierbij wordt poedersuiker, suikerstroop, kaneelsuiker en poedersuiker geserveerd. 

Opstaplocatie: Maasbracht

Tour de Thorn

In 1794 trokken de Fransen Thorn binnen. Door hun komst kleurde het dorpshart wit. Benieuwd waarom? Vaar af met de Maaslakei naar het beroemde witte stadje. Loop vanaf de aanlegsteiger de historische route en duik in de geschiedenis van dit voormalige vorstendom. Bezienswaardig is de Abdijkerk, waarvan het oudste gedeelte uit de 10e eeuw stamt. Maar ook het buitengebied tussen Thorn en Wessem, waar je heerlijk kunt wandelen. Of je nu gaat voor cultuur of natuur: in Thorn geniet je met volle teugen. Geniet tijdens de rondvaart van een heerlijke pannenkoek. Je hebt de keuze uit diverse smaken, waaronder naturel (geserveerd met warme kersen), spek of appel. Hierbij wordt poedersuiker, suikerstroop, kaneelsuiker en poedersuiker geserveerd. 

Opstaplocatie: Thorn 

Maas Hop & Stop

Beleef het rondje langs maasparels, zoals het witte stadje Thorn, het maasstadje Wessem en het havenplaatsje Maasbracht. Tijdens deze rondvaart over de Grensmaas en de zuidelijke Maasplassen ontdek je de enorme hoeveelheid water en ongerepte natuur. Misschien vang je onderweg zelfs een blik op van een Koninkpaard of een Galloway... Daarnaast maak je kennis met de Maasbrachter haven, die zich mag rekenen tot een van de grootste binnenvaart havens van Europa!

Vanuit elke plaats kun je vertrekken volgens de afvaarttijden uit de dienstregeling. In verschillende gevallen is het ook mogelijk om tussentijds uit te stappen in een van de overige maaskernen voor een stadsbezoek op eigen gelegenheid. De boottocht met retourreis duurt ca. 2 uur, exclusief verblijfstijd tijdens een eventuele uitstap. Geniet tijdens de rondvaart van een heerlijke pannenkoek. Je hebt de keuze uit diverse smaken, waaronder naturel (geserveerd met warme kersen), spek of appel. Hierbij wordt poedersuiker, suikerstroop, kaneelsuiker en poedersuiker geserveerd. 

Opstaplocatie: Wessem

Cruise Touristique

Een mini-cruise met onderweg voor jong én oud een heleboel te zien en te beleven. Dat begint al in Linne, waar je de sluis passeert en 4 meter ‘lager’ verder vaart. Langs de Oolderplas bereiken we Hatenboer, een schiereiland in de Maasplassen, en de Zuidplas. Vogelspotters opgelet: dit is een belangrijk overwinteringsgebied voor watervogels zoals de kuifeend, de tafeleend en de fuut. Ook leuk om te spotten: de drijvende vakantiehuisjes van resort en jachthaven Marina Oolderhuuske én de skyline van Roermond.

Opstaplocatie: Maasbracht

Sluizentocht

Varen door een sluis is al een belevenis op zich. Tijdens de Sluizentocht maak je het maar liefst drie keer mee. Vanaf Maasbracht vaar je dwars door het Maasplassengebied dat maar liefst 3.000 hectare, oftewel 6.000 voetbalvelden groot is. De boot zet koers richting bisschopsstad Roermond en daar passeer je de prachtige Voorstad St. Jacob. Onderweg word je achtereenvolgens ‘geschut’ in de sluizen van Heel, Roermond en Linne. Daarbij wordt in totaal 15 meter hoogteverschil overbrugt. Wat schutten precies is? De kapitein vertelt het je graag.

Opstaplocatie: Maasbracht

Grensmaas Toer

De Grensmaas is ongeveer 47 kilometer lang en vormt sinds 1839 de natuurlijke grens tussen de provincies Belgisch en Nederlands Limburg. Het gebied is bijzonder rijk aan flora en fauna. Kijk dan ook niet vreemd op als je onderweg vanaf de oevers wordt gadegeslagen door een Konikpaard of een Galloway. Vanaf Maasbracht vaar je richting Maaseik (B). Je vaart door recreatieplassen Heerenlaak en De Spanjaard, waar nog altijd baggermolens actief zijn. Ga je in dit gebied nog een keer aan land? Dan is wandelen in Rivierpark Maasvallei een echte aanrader.

Opstaplocatie: Maasbracht

Kijk voor meer op de website van Rederij Cascade. 

Deal opties

2 uur durende Rondvaart Maasparel Tocht + Oma's pannenkoek

€ 20,45
€ 11,50
Koop de deal!
10+ verkocht

2 uur durende Rondvaart Tour de Thorn + Oma's pannenkoek

€ 20,45
€ 11,50
Koop de deal!
10+ verkocht

2 uur durende Rondvaart Maas Hop & Stop + Oma's pannenkoek

€ 20,45
€ 11,50
Koop de deal!

3,5 uur durende Rondvaart Cruise Touristique

€ 18,75
€ 11,50
Koop de deal!

3,5 uur durende Rondvaart Sluizentocht

€ 18,75
€ 11,50
Koop de deal!

3,5 uur durende Rondvaart Grensmaas Toer

€ 18,75
€ 11,50
Koop de deal!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Vergelijkbare deals