Entreeticket voor Plopsaland De Panne

€ 36,50 € 23,73

Entreeticket voor Plopsaland De Panne

Een onvergetelijke uitstap naar Plopsaland De Panne voor jong en oud. Geniet van meer dan 50 attracties en ontmoet al jouw favoriete studio 100-figuren! NIEUW! Nickelodeon Fandays!

35% korting
Je bespaart
€ 12,77
Verkocht
Verkocht
14220+

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entree voor Plopsaland De Panne - groter dan 1 meter (t.w.v. 36,50)
 • Dealoptie 2: Entree voor Plopsaland De Panne - 85 cm tot 1 m (t.w.v. 10,99)
 • Meer dan 50 attracties voor jong en oud
 • Het meest bezochte pretpark van België
 • Kinderen kleiner dan 85 cm krijgen gratis toegang
 • Het ideale uitje voor met de kinderen

Voorwaarden

 • Tickets zijn geldig tot en met zondag 6 januari 2019
 • Plopsaland De Panne is uitzonderlijk gesloten op 16 september 2018
 • Reserveren: geen reservering noodzakelijk
 • De voucher is je entreebewijs, print deze uit en neem hem mee naar het park. Het is ook mogelijk om je e-ticket te laten scannen op je smartphone 
 • De voucher is geldig voor 1 persoon

Locatie

Locatie
De Pannelaan 68,
8660 De Panne
Routebeschrijving

Meer informatie

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en al hun vriendjes staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens. Er valt voor iedereen wat te beleven!

Voor de kleinste fans…

Groot nieuws voor de allerkleinsten want 2018 is het jaar van Bumba! De leukste en populairste clown van België komt terug naar Plopsaland De Panne met een gloednieuwe Bumba Show vol leuke dansjes en dolle fratsen. Natuurlijk brengen ook Kabouter Plop, Kabouter Klus, Samson & Gert, K3 én nog tal van andere helden regelmatig een bezoekje aan hun favoriete park.

Naast al deze feestelijkheden, kunnen de allerkleinsten zich ook helemaal uitleven op hun favoriete outdoorattracties zoals de Dierenmolen, de Kikkers, de Konijntjes of zelfs de Vliegende Fietsen. Slecht weer? Niet getreurd! Droom weg op de meer dan 10 magische attracties in het overdekte Mayaland, maak een boottochtje doorheen het Bos van Plop of geniet van de superleuke liveshows in het Plopsa Theater.

… maar ook voor de echte adrenalinezoekers!

Plopsaland De Panne enkel voor de kleintjes? Dat is flauwekul! Raas tegen een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride. Nood aan nog meer thrills? Vlieg in slechts twee seconden van nul naar negentig kilometer per uur tijdens een spannende rit op de spectaculaire Anubis The Ride, maak een val van dertig meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf.

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.com voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Deal opties

13540+ verkocht

Dagentree Plopsaland De Panne - groter dan 1 meter

€ 36,50
€ 23,73
Koop de deal!
680+ verkocht

Dagentree Plopsaland De Panne - 85cm tot 1m

€ 10,99
Koop de deal!

Reviews

M. Jan - mei 2016

Erg mooi gethematiseerd park met attracties voor jong en oud. Alles is er ook erg schoon. Zeker bezoeken!

Nick - oktober 2017

Dit park is het leukste park van studio 100 het is voor jong en oud we komen er al 5 jaar achter elkaar en morgen word het de 6e keer!

Marciano - april 2017

Heide the Ride bevat alles waar een houten achtbaan moet hebben, hoogte, snelheid en vele leuke momenten. Een perfecte toevoeging voor het al uitgebreide park!

Fam Out - april 2017

Wat een super mooi en zeer schoon park! Onze dochter van 4 kon er geen genoeg van krijgen. Voor de kleintjes echt zeer geschikt!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.