Entreeticket voor Plopsa Indoor Hasselt

€ 19,99 € 12,99
Actie -35% nog 1 dag!

Entreeticket voor Plopsa Indoor Hasselt

Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar en hun ouders komen áltijd oren en ogen te kort op de 25 supercoole attracties van Plopsa Indoor Hasselt! NIEUW: Paw Patrol Dagen!

35% korting
Je bespaart
€ 7
Verkocht
Verkocht
7610+

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entree voor Plopsa Indoor Hasselt - groter dan 1 meter (t.w.v. € 19,99)
 • Dealoptie 2: Entree voor Plopsa Indoor Hasselt - 85 cm tot 1 m (t.w.v. € 10,99)
 • Meer dan 25 binnen- en buitenattracties
 • Geniet van liveshows en meet & greets met Plopsa-figuren
 • Kinderen kleiner dan 85 cm krijgen gratis toegang
 • Perfect voor een dagje weg met de kinderen
 • Plopsa Indoor Hasselt staat bol van de evenementen en shows

Voorwaarden

 • Tickets zijn geldig tot en met zondag 6 januari 2019
 • Reserveren: geen reservering noodzakelijk
 • De voucher is je entreebewijs, print deze uit en neem hem mee naar het park. Het is ook mogelijk om je e-ticket te laten scannen op je smartphone 
 • Tickets zijn alleen geldig voor Plopsa Indoor Hasselt
 • Kijk voor de openingstijden op de website van Plopsa
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 25198082

Locatie

Locatie
Gouverneur Verwilghensingel 70,
3500 Hasselt
Routebeschrijving

Meer informatie

Plopsa Indoor Hasselt telt 25 spectaculaire en veilige attracties en is maar liefst twee voetbalvelden groot! Hier beleven de kleinsten hun eerste grote avonturen, terwijl mama, papa en de rest van de familie lekker meedoen of even uitblazen in het Studio 100 Café of op het ruime buitenterras.

Meer dan 25 coole binnen-en buitenattracties!

Zet je schrap voor een stormachtige boottocht met Piet Piraat op de Woeste Zee, scheer langs ruige rotsen en donkere grotten in de Wickie Coaster en verken de spannende Speelboom van Kabouter Plop. De allerkleinsten klimmen, glijden, kruipen en draaien in de Bumbaspeeltuin, springen op de rug van de Kikkers en varen tussen de bloemen met de Eendjes. Maya de Bij verwelkomt je in de themazone Maya’s Wereld, waar je wandelt tussen levensgrote bloemen en je je verwondert over de adembenemende natuurwereld.

Bij goed weer trek je naar de ruime buitenzone, waar je de boeven achternazit op de Vliegende Fietsen van Mega Mindy en je een heus parcours aflegt doorheen het K3-Verkeerspark. Klim dan zo snel mogelijk naar de top van de Klimberg, blus samen met K3 de brand als een echte brandweerman of –vrouw of leef je uit tussen de Dansende Fonteinen!

Een onvergetelijke dag

Nadat je je buikje rond hebt gegeten in het Studio 100 Café, het Plophuisje of bij Frieda Kroket, sluit je je bezoek af met een liveshow met je Studio 100-helden in het nostalgische Theater. Pas na een dansje in de confetti, een dikke knuffel en een fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts. Deze dag vergeet je nooit meer!

PAW Patrol Halloween – 29 oktober t/m 2 november

BOE! Het leukste griezelfeest is opnieuw aangebroken in Plopsa Indoor Hasselt. Trek jouw meest angstaanjagende outfit aan en kom samen met Chase, Marshall en Skye van PAW Patrol lachen, bibberen en griezelen. Ga met jouw helden op de foto en kom meer te weten over de spannende avonturen die de pups dagelijks meemaken. Het park is voor de gelegenheid ondergedompeld in een grillig halloweensfeertje met reuzepompoenen en vieze spinnenwebben. Gelukkig zijn de heldhaftige pups van PAW Patrol er om jou te redden! Kijk hier voor meer informatie 

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op de website van Plopsa Indoor Hasselt voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Deal opties

7090+ verkocht

Dagentree Plopsa Indoor Hasselt - groter dan 1m

€ 19,99
€ 12,99
Koop de deal!
520+ verkocht

Dagentree Plopsa Indoor Hasselt - 85cm tot 1m

€ 10,99
Koop de deal!

Reviews

Beernem - juli 2017

Leuk voor kids. Kunnen naar hartelust ravotten terwijl ouders even kunnen uitblazen. Was heel rustig door mooie weer waardoor kids alle attracties konden doen.

Twan - oktober 2017

Bijzondere beleving, als ouder geweldig om je kinderen en grootouders zo te zien genieten. Geschikt voor de leeftijd van 2 tot 6.

Caroline - februari 2018

Plopsa indoor ziet er heel mooi uit, alles is in het thema ingericht en de kids vinden het ontzettend leuk!

Jan Piet - februari 2018

Een leuke voor of namiddag Vooral voor kleine kinderen Alle parken van studio100 zijn leuk! Mooi concept!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.