Entreeticket voor Plopsa Indoor Coevorden

€ 19,99 € 12,99

Entreeticket voor Plopsa Indoor Coevorden

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag! NIEUW: Paw Patrol Dagen!

35% korting
Je bespaart
€ 7
Verkocht
Verkocht
5230+

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entree voor Plopsa Indoor Coevorden - groter dan 1 meter (t.w.v. € 19,99)
 • Dealoptie 2: Entree voor Plopsa Indoor Coevorden - 85 cm tot 1 m  (t.w.v. € 10,99)
 • Het mooiste indoorpretpark van Nederland
 • Meer dan 25 magische attracties
 • Een ideaal dagje weg als het regent
 • Kinderen kleiner dan 85 cm krijgen gratis toegang
 • Buitenzone met veel leuke attracties 

Voorwaarden

 • Tickets zijn geldig tot en met zondag 6 januari 2019
 • Reserveren: geen reservering noodzakelijk
 • De voucher is je entreebewijs, print deze uit en neem hem mee naar het park. Het is ook mogelijk om je e-ticket te laten scannen op je smartphone 
 • Tickets zijn alleen geldig voor Plopsa Indoor Coevorden

Locatie

Locatie
Reindersdijk 57,
7751 SH Dalen
Routebeschrijving

Meer informatie

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpretpark van Nederland, telt 25 magische thema-attracties en neemt kids tussen 2 en 10 jaar mee op hun eerste grote avontuur. Bumba, Plop, Wickie de Viking en Mega Mindy staan te popelen om je te ontmoeten! Wist je dat je bovendien dagelijks van een gratis show met je Studio 100-helden, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren geniet?

Meer dan 25 vetcoole attracties

Ben je op zoek naar echte kicks? Op de Wickiebaan raas je tegen hoge snelheid doorheen de ruige rotsen. Op de Vuurtoren geniet je van het prachtige uitzicht over het park, maar hou je goed vast! Even later duik je immers opnieuw naar beneden. Blijf je liever in de lucht? Hoe harder je trapt op de Vliegende Fietsen, hoe hoger je raakt. Piet Piraat verwelkomt zijn kornuiten aan boord van de Scheve Schuit, waar je als een echte zeebonk een kanonskogel afvuurt.

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Maya-Speeltuin, Klimberg en andere spannende attracties. Geniet van een bruisend waterschouwspel van de Dansende fonteinen en vergeet ook zeker de geitjes in Heidi’s Dierenweide niet te bezoeken! Pas na een dikke knuffel en fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts. Deze dag vergeet je nooit meer!

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.com voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Deal opties

4920+ verkocht

Dagentree Plopsa Indoor Coevorden - groter dan 1m

€ 19,99
€ 12,99
Koop de deal!
310+ verkocht

Dagentree Plopsa Indoor Coevorden - 85cm tot 1m

€ 10,99
Koop de deal!

Reviews

Francisco R - 24 oktober 2016

Overzichtelijk park, leuke attracties en voldoende figuren. Geen lange wachttijden. De kinderen hebben genoten. Restaurant was mijn inziens iets te duur.

Marianne - december 2016

wij vinden Plopsa Coevorden een ontzettend fijn park om met onze kinderen van 3 en 5 naar toe te gaan. Het is er erg overzichtelijk voor de wat kleinere kinderen.

Renske - Oktober 2017

Onze meiden van 2,5 en 4,5 hebben zich heel goed vermaakt. De jongste van 2,5 kon niet overal in maar er bleef nog genoeg over om te doen! Het park is schoon!

Marielle - december 2017

Mijn kinderen hebben de hele dag genoten van hun tv vriendjes ! Genoeg attracties voor groot en klein. Met als topper het optreden van Bumba!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Vragen