Ontwikkel je kennis over cultuur en wetenschap in het Museon!

€ 12,50 € 7,50
Uitverkocht!

Ontwikkel je kennis over cultuur en wetenschap in het Museon!

Kom je kennis over mens, wetenschap en cultuur vergroten in het Museon! Bezoek een van de tentoonstellingen of doe mee aan een speurtocht!

40% Korting
Je bespaart
€ 5
Verkocht
Verkocht
2910+

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor het Museon (t.w.v. €12,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar 
 • Inclusief toegang tot tentoonstellingen 
 • Bezoek de nieuwe, tijdelijke tentoonstelling 'Reizen in de Ruimte' 
 • Wordt geïnspireerd om de wereld te ontdekken en al je zintuigen te gebruiken
 • In het Museon is één van de tien maanstenen in de wereld aanwezig die je mag aanraken!  
 • Kom meer te weten over cultuur en wetenschap en verdiep je in bijvoorbeeld de tentoonstellingen One Planet, Kind in Oorlog of Greatest Landscapes  
 • Een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin!

Voorwaarden

 • De voucher is na aankoop 6 maanden geldig
 • Reserveren: het is niet nodig om te reserveren
 • Je ontvangt na aankoop direct je voucher, dit is je betalingsbewijs. Print deze uit en neem hem mee naar het Museon. Op vertoon van je voucher ontvang je het officiële toegangbewijs
 • Tot en met 26 augustus 2019 is het Museon ook op maandag geopend
 • Kijk voor de actuele openingstijden en tentoonstellingen op de website van het Museon
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Locatie

Locatie
Stadhouderslaan 37,
2517 HV Den Haag
Routebeschrijving

Meer informatie

Het Museon ligt in de Internationale Zone van Den Haag met belangrijke internationale instellingen en sluit aan bij Den Haag als tweede VN-stad en Stad van Vrede en Recht. Onder het motto 'ontdek de wereld' benadert het museum onderwerpen uit cultuur, natuur en wetenschap vanuit een geografisch perspectief. Getoond wordt hoe de mens de aarde inricht in antwoord op natuurlijke en maatschappelijke omstandigheden. Daarbij richt het Museon zich op mondiale thema's, zoals vrede en recht, maar ook armoede, educatie en klimaat, allemaal onderwerpen die bepalend zijn voor de toekomst van onze planeet. Deze onderwerpen zijn onder andere terug te vinden in de centrale tentoonstelling ‘One Planet’, het Museon werkt hierin samen met de Verenigde Naties en laat op een inspirerende en leuke manier zien wat je zelf kunt doen om een positieve bijdrage aan onze wereld te leveren!

Naast de tijdelijke tentoonstellingen zijn er ook tentoonstellingen die permanent aanwezig zijn. Een van de permanente tentoonstellingen die zeker een aanrader is, is 'Kind in Oorlog'. In deze tentoonstelling vertellen 34 bekende- en onbekende mensen, die kind waren tijdens de Tweede Wereldoorlog, hun verhaal. Met behulp van verhalen, voorwerpen, filmfragmenten en documenten word je meegenomen in de wereld van die kinderen en worden al je vragen beantwoord. 

Nieuw: Tentoonstelling 'Reizen in de Ruimte' 

Reizen in de ruimte is een interactieve tentoonstelling waarin je van alles te weten komt over hoe de mens kan verhuizen naar andere planeten. Ga op weg naar je nieuwe woonplek en kom er achter hoe je moet overleven na aankomst. Je krijgt nieuwe inzichten en doet ideeën en ontdekkingen op over reizen in de ruimte. Hoe overleef je op een andere planeet, een nieuwe aarde?

De tentoonstelling is te zien vanaf 19 oktober 2018 t/m 1 september 2019.

Bezoekersinformatie 

Het Museon is iedere week van dinsdag t/m zondag geopend van 11:00 t/m 17:00 uur en tijdens officiële schoolvakanties ook op maandagen. Het Museon is met zowel het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Vanaf Den Haag Centraal Station kan je zowel tram 16 richting Statenkwartier hebben als bus 24 richting Kijkduin. Voor beide opties moet je uitstappen bij halte 'gemeentemuseum/Museon'. Kijk voor actuele reisinformatie op de website van 9292. Als je ervoor kiest om het Museon te bezoeken met de auto moet je de borden richting Den Haag volgen. Het is rondom het Museon mogelijk om betaald te parkeren. Dit bedraagt €1,70 per uur vanaf 13:00 uur. Het is ook mogelijk om te parkeren bij de parkeergarage van het World Forum 'inrit A'  vanuit de Churchillaan. Je kan dan bij de kassa een uitrijkaart kopen voor €6,-. 

De tentoonstelling in het Museon zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Per rolstoelgebruiker kan een begeleider gratis mee naar binnen. Gebruik wel de hoofdingang om het Museon te betreden en niet de achteringang, deze is namelijk niet geschikt voor rolstoelen.

Bekijk de website van het Museon voor meer informatie over onder andere openingstijden, actuele tentoonstellingen en bereikbaarheid. 

Reviews

Alexandra - april 2017

Gratis parkeren in de buurt, geen rij voor de kassa. Leuk leerzaam museum. Je kan heel veel zelf doen en ontdekken. Het café heeft lekkere verse broodjes.

Chris - augustus 2017

Een interessante plek voor jong en oud. Interactieve opstellingen. Originele exposities. Zet je aan het denken!

Paul - januari 2018

We zijn hier vroeger als kind geweest en hadden hier goede herinneringen aan. Nog steeds is het erg leuk, ook voor volwassen!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.