www.tripper.nl

Ontdek Parijs op een Segway!

€ 79 € 65
Uitverkocht!

Ontdek Parijs op een Segway!

Ontdek Parijs op de meest efficiënte manier, op een segway! Zie alles van de stad en geniet van de verhalen van de gids.

Koop de deal!
Je bespaart € 14
Korting 18%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Paris Express TourTour met gids van 1 uur 
 • Dealoptie 2: Street Art Tour - Tour met gids van 2,5 uur 
 • Dealoptie 3: Paris By Night - Tour met gids van 2 uur
 • Dealoptie 4: Paris By Sunrise - Tour met gids van 2 uur
 • Je krijgt de tijd om de mooiste foto's te maken van de bezienswaardigheden
 • Zie de zon opkomen in de stad van de liefde tijdens de Paris By Sunrise tour
 • Geniet van de lichtshow van de Eiffeltoren tijdens de Paris By Night tour of geniet van de gratis kunst die Parijs te bieden heeft tijdens de Street Art Tour

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 31 december 2021
 • Let op! Reserveren is verplicht. Meer informatie vind je op de voucher 
 • De minimum leeftijd is 14 jaar
 • Zorg dat je altijd een kwartier van tevoren aanwezig bent bij de vertrekplaats
 • Vertrekplaats: Place Joffre P07, aan de voet van het "Statut Equestre"
 • Voor een impressie van de tours, kijk op de website van Wheels and Ways
 • Overige belangrijke informatie wordt verstrekt na het maken van een reservering

Locatie

Locatie
Place Joffre 1
75007 Paris
Routebeschrijving

Meer informatie

Geen tijd om de hele stad door te lopen? Profiteer dan van een van de Segway tours en ontdek de stad. De gids vertelt tussendoor alles wat je moet weten over Parijs en alle bekende bezienswaardigheden!

Paris Express Tour

Geen tijd te verliezen! Mocht je niet veel tijd hebben, maar wil je toch heel Parijs en haar bekendste plekken zien? doe dan de Paris Express Tour van 1 uur met een gids en leer alles over de bezienswaardigheden. De gids vertelt alles wat je moet weten en geeft de tijd om hier en daar foto's te maken van de meest pittoreske uitzichten van de stad. Klik hier voor de plattegrond.

Street Art Tour

Laat je verassen door de gratis kunst die Parijs te bieden heeft en doe de Street Art Tour van 2,5 uur. De gids begeleid je door de stad en laat je de prachtigste kunstwerken zien, buiten de musea om. De gids vertelt alles wat je moet weten en geeft de tijd om hier en daar foto's te maken van de meest pittoreske uitzichten van de stad. Klik hier voor de plattegrond.

Paris By Night

Tijdens deze tour van 2 uur, die om 18:00 van start gaat, kan je de belichtingen in de prachtige stad Parijs bewonderen. Zie hoe de Eiffeltoren schijnt, de belichtingen op Musée d'Orsay en nog veel meer! Na de tour kan je de avond voortzetten met een diner in de stad. De gids vertelt alles wat je moet weten en geeft de tijd om hier en daar foto's te maken van de meest pittoreske uitzichten van de stad. Klik hier voor de plattegrond.

Paris By Sunrise

Deze 2 uur durende tour begint al om 05:00 in de ochtend! Geniet van het nog stille Parijs en ervaar zo de stad helemaal anders. Zie de zon opkomen in de stad van de liefde en sluit de enerverende tour af met een kopje koffie of een ontbijtje in de stad! De gids vertelt alles wat je moet weten en geeft de tijd om hier en daar foto's te maken van de meest pittoreske uitzichten van de stad. Klik hier voor de plattegrond.

Video

Foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.