Ontdek de Grotten van Han en het Wildpark in België

€ 31,00 € 19,90
Uitverkocht!

Ontdek de Grotten van Han en het Wildpark in België

Pure wildlife en de mysterieuze onderaardse wereld op het Domein van de Grotten van Han, één van de grootste grottencomplexen van Europa!

36% Korting
Je bespaart
€ 11,10
Verkocht
Verkocht
730+

Wat te verwachten

  • Combiticket Grotten van Han en Wildpark, t.w.v. € 31,00
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
  • Een magische ondergrondse wereld met druipsteenformaties, een onderaardse rivier en een licht- en geluidsshow in de Grotten van Han, één van de grootste grottencomplexen van Europa!
  • Te voet of met de Safari-car door het Wildpark waar vele diersoorten leven zoals Europese bizons, bruine beren, wolven, lynxen, en de bijzondere veelvraat uit Scandinavië. Het park werd uitgeroepen tot "het Beste Wildlife Dierenpark in België"
  • Inclusief toegang voor het PrehistoHan, een archeologische expositieVoorwaarden

  • De voucher is geldig tot en met 11 november 2019
  • Reserveren is niet nodig
  • De voucher is je entreebewijs. Neem deze uitgeprint mee naar het Domein van de Grotten van Han
  • Kijk voor de actuele openingstijden op de website van De Grot van Han

Locatie

Locatie
Rue J. Lamotte 2,
5580 Han-sur-Lesse
Routebeschrijving

Meer informatie

PassHan

Pure wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld

Safari in je achtertuin! In dit adembenemend mooie Domein van 250 ha, verkozen tot beste “Wildlife Park”, kun je de Europese “big five” spotten: beren, wolven, lynxen…. Bezoek het in alle vrijheid te voet (Wandelpad van 2,5 km of 5,5 km) of met de Safari-car.

“Origin”, een nieuwe klank- en lichtshow in het hart van de Grot

Vervolgens neem je een duik onder de grond om het majestueuze decor van de Grot te ontdekken, met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Laat je verrassen door de sprookjesachtige lichteffecten van de gloednieuwe verlichting. Beleef magische werelden met de nieuwe klank- en lichtshow Origin, die je meevoert naar de oorsprong van onze wereld en de Grot... Een 360° spektakel! 

Je kan deze idyllische ervaring verlengen met het PrehistoHan, een indrukwekkende archeologische expositie, en met Han 1900, het museum van de vergeten ambachten.

Wist je dat?
Het Domein van de Grotten van Han bevindt zich in het hart van het eerste Geopark van België, het UNESCO Global Geopark Famenne-Ardenne, en krijgt terecht 3 sterren in de Michelin gids. 

Bereikbaarheid
De Grotten van Han ligt in België en is het beste te bereiken met de auto. Navigeer hiervoor naar 'Rue Joseph Lamotte 2 in Han-sur-Lesse, België. Kom je met het openbaar vervoer? Stap dan op treinstation Brussel-Zuid over op de trein naar Rochefort-Jemelle en pak daar bus 29 richting Grupont tot aan de halte Han-sur-Lesse Eglise. Bekijk actuele vertrektijden en plan jouw reis via 'routebeschrijving' op Google Maps. 

Kijk voor meer informatie op de website van De Grotten van Han.

Reviews

Stijn - november 2018

Wij deden zowel de grotten als het natuurpark. Mooie natuur, vergezichten en dieren. De gids die ons door de grotten begeleidde was goed, wekte interesse.

Johny - november 2018

De grotten zelf zijn indrukwekkend. Zeker het stuk waar de Lesse door loopt. Het klank-en lichtspel in de grote zaal is indrukwekkend. 

Graziella - november 2018

Ondanks het regenweer toch een mooie tocht gehad met de safari-car. Fijn voor alle leeftijden. Heel veel dieren gezien in een mooie omgeving. Super!

Puck - januari 2019

Grotten zijn moeite waard om te bezichtigen. Hierin een mooie lichtshow. Rondleiding met gids die interessante wetenswaardigheden vertelt.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.