Maak de blits met de vrolijke unieke schoenen van Mascolori!

€ 100,00 € 25
Uitverkocht!

Maak de blits met de vrolijke unieke schoenen van Mascolori!

Zie en doe jij het altijd net even anders? En heb je een liefde voor kleur en mooie schoenen? Dan zijn de schoenen van Mascolori iets voor jou! Vrolijk, uniek én kwalitatief goed!

Je bespaart € 75
Verkocht 90+
Korting 75%

Wat te verwachten

  • Mascolori Giftcard, t.w.v. € 100,-
  • Bijzondere handgemaakte schoenen 
  • Kunstzinnig en gedurfd
  • Echte kwaliteitsschoenen


Voorwaarden

  • De voucher is geldig t/m 31 oktober 2019
  • Verzilveren van de voucher kan alleen online in de webwinkel van Mascolori
  • De voucher kan alleen worden ingewisseld voor schoenen
  • De voucher is niet geldig op schoenen die in de sale zijn en niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen
  • Er geldt een maximum van één voucher per bestelling 

Meer informatie

Mascolori bestaat sinds 2011 en is geboren in Rotterdam. Mascolori is er voor mensen die het anders zien en het bovenal anders doen. Samen met alle Mascoloristen vormen we een steeds groter wordende groep mensen die meer delen dan de liefde voor kleur en mooie schoenen.

De kracht en kunst van nieuwe wegen inslaan, ontdekken en verrassen is waar Mascoloristen elkaar vinden. Samen maken zij de wereld op deze manier interessanter en vrolijker. Door Mascolori uit te dragen en door bijvoorbeeld samen te komen op Mascolori events.

Mode en kunst

Naast de 'reguliere' collectie van unieke en stijlvolle schoenen gaat Mascolori samenwerkingen aan. Hierin komen mode en kunst samen. Zo presenteerden ze in 2015 de Markthalschoenen. De eerste Mascolori Collab.

Elke keren per jaar ontmoet het team van Mascolori andere creatieve en ondernemende mensen waarmee we een mooie samenwerking hebben. 

Met passie gemaakt

De gehele collectie designen we met plezier in Rotterdam. De schoenen worden met veel toewijding en vakmanschap gemaakt in Portugal. Met de hand en in kleine oplagen van rond de 75 paar. Deze schoenmakers hebben net zoveel passie voor unieke én kwaliteitsschoenen als jij.

Omdat Mascolori in super kleine oplagen produceren ben jij gegarandeerd van een mega unieke schoen. Daarnaast is het op deze manier mogelijk om voortdurend nieuwe schoenen te introduceren in het assortiment. Reden genoeg dus om de Mascolori Stores en website plat te lopen.

Kijk voor meer informatie op de website van Mascolori.

Foto's

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.