Ga naar de grootste Dino Expo van Europa; World of Dinos!

€ 17,00 € 12
Uitverkocht!

Ga naar de grootste Dino Expo van Europa; World of Dinos!

Meer dan zestig levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren de Jaarbeurs. Ontdek de World of Dinos van 7 juli t/m 1 september in de jaarbeurs Utrecht!

29% Korting
Je bespaart
€ 5
Verkocht
Verkocht
9460+

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: entreeticket World of Dinos - weekend - volwassene (t.w.v. €19,50)
 • Dealoptie 2: entreeticket World of Dinos - weekend - kind 3 t/m 12 jaar (t.w.v. €17)
 • De grootste reizende Dino Expo van Europa!
 • Meer dan zestig levensgrote en bewegende dinosaurussen! 
 • De expo omvat meer dan 7.000 vierkante meter!
 • Utrecht krijgt de wereldprimeur van World of Dinos 
 • Leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin! 

Voorwaarden

 • Let op: De voucher is geldig tot en met 1 september 2018
 • De voucher is geldig doordeweeks of in het weekend, afhankelijk van je keuze
 • Reserveren: reserveren is niet nodig. 
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang 
 • Kijk voor meer informatie op de website van World of Dinos

Locatie

Locatie
Jaarbeursplein .,
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

Meer informatie

De jaarbeurs gaat terug in de tijd. Meer dan zestig levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Utrecht tijdens de zomervakantie. Samen vormen ze van 7 juli t/m 1 september 2018 World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is nieuw, uniek in zijn soort en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen. De voorbereidingen voor dit spectaculaire evenement hebben meer dan een jaar geduurd. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. De expo omvat meer dan 7.000 vierkante meter en is uitgerust met de nieuwste special effects. Utrecht krijgt de wereldprimeur van World of Dinos. Daarna gaat de expo de wereld over. World of Dinos is de hele zomervakantie in de Jaarbeurs te zien.

World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt. Aan de creatie van de tentoonstelling is een jaar intensief gewerkt. Alles klopt. Van de verhaallijn tot aan de effecten. Een bezoek aan World of Dinos duurt gemiddeld anderhalf uur en boeit van de eerste tot de laatste minuut. Een geraffineerd lichtplan geeft de decors extra belevingswaarde. Hetzelfde geldt voor de geluidseffecten. De oppervlakte van de expo is immens. Voor de opbouw van World of Dinos zijn dan ook tien dagen nodig. Dertig technici transformeren de Jaarbeurs naar een waar ‘jurassic park’. De attractie is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in onze opgravingen met zand. Aan het einde van de expo is een speciaal speel area ingericht met springkussens en andere attracties. World of Dinos is het ultieme uitje tijdens de zomervakantie voor zowel ouders als kinderen. Mis het niet! 

Reviews

Vincent - juli 2018

Fantastisch! Hele leuke tijd gehad. Onze kleine man is bijna 3 en gek op dino's dus hij was niet te stoppen. Ik zou de VR aanraden. Ik denk dat we nog een keer gaan.

Jennifer - juli 2018

Overal aan gedacht, veel te leren ook voor de kleintjes. Ons zoontje van 4 heeft veel geleerd en gespeeld. Ook papa en mama keken hun ogen uit.

Babette - juli 2018

De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met opgravingen in de zandbak, het springkussen, tekenen en de speurtocht! De kids waren erg onder de indruk!

Annick - augustus 2018

Een leuke gave tentoonstelling met levensechte dino's! Een aanrader!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.