Entreeticket ZODIAC de musical

€ 69 € 44,50

Entreeticket ZODIAC de musical

Laat je meeslepen in een weergaloos theaterspektakel vol muziek, dans en technisch vernuft, in het meest hemelse theater van Nederland; de iconische Koepel in Breda.

Je bespaart € 24,50
Verkocht 400+
Korting 36%

Wat te verwachten

 • Entreeticket Rang 2 ZODIAC de musical (t.w.v. €69)
 • Beleef deze zomer het jaar 2031. Een verhaal vol spanning, humor én romantiek – want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is hij alsnog reddeloos verloren
 • Een actueel verhaal dat verbindt, verwondert en vragen stelt
 • Beoordeeld met uitstekende recensies door o.a. NRC, Musicalsites en BN DeStem
 • Op indrukwekkende locatie De Koepel in Breda
 • Een onvergetelijk en indrukwekkende musical!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 30 september 2021
 • Na aankoop van de voucher dien je een datum te reserveren bij Eventim. Verdere instructies vind je na aankoop bij 'Mijn vouchers'
 • Bekijk hier alle beschikbare data 
 • Na de online reservering ontvang je het officiële entreeticket vanuit ZODIAC de musical. Neem het ticket geprint mee naar de musical
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 085 486 11 33

Locatie

Locatie
Nassausingel 26,
4811 DG Breda
Routebeschrijving

Meer informatie

Laat je meeslepen in een weergaloos theaterspektakel vol muziek, dans en technisch vernuft, in het meest hemelse theater van Nederland; de iconische Koepel in Breda.  Een voorstelling vol spanning, humor en een gezonde dosis romantiek – want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is hij alsnog reddeloos verloren.

Het jaar 2031. Onze planeet is er slecht aan toe. Het universum heeft de mensheid opgegeven en de dierenriem – de zodiac – daagt de dappere Boogschutter uit om naar de aarde af te dalen. Zijn opdracht? De vier elementen, vuur, aarde, lucht en water terugvorderen op de mens. Daar aangekomen ziet hij de wereld al snel met andere ogen. Hij valt van de ene verwondering in de andere en ontdekt hoe mooi het eigenlijk is om mens te zijn. Lukt het Bo om de planeet en de mensen waarvan hij is gaan houden, alsnog te redden? Kan hij het tij nog keren?

ZODIAC de musical verwondert en verbindt, en doet tegelijkertijd een oproep om bij jezelf te rade te gaan. Bewustwording, respect voor de natuur en het vinden van verbinding zijn samen de boodschap van deze voorstelling. ZODIAC de musical inspireert bezoekers om te kijken naar wat er om hen heen gebeurt én om zich ermee te verbinden. Welke rol speel jij op weg naar een duurzame toekomst? En wat valt er samen te doen, met andere generaties, als onderdeel van een groter geheel?

Astrologie
Astrologie kent een mooie samenhang met de vier elementen, vuur, aarde, lucht en water, die centraal staan in de voorstelling. En een blik vanuit het universum op onze planeet laat je pas echt beseffen hoe bijzonder, maar ook kwetsbaar de Aarde is, vraag maar eens aan een astronaut. De dierenriem, de zodiac, is een essentieel onderdeel van het sterrenstelsel en kan in deze roerige tijden richting geven aan wat we kunnen doen.

Technologie
De voorstelling speelt zich deels boven het publiek af, de zodiac bevindt zich immers in het universum. Door de ronde hoge zaal word je aan alle kanten door het verhaal omgeven. Innovatieve licht- en geluidseffecten, drones die een rol spelen in het verhaal en projecties op de binnenzijde van De Koepel zorgen samen voor een technologisch hoogstandje.

De  locatie
Het bezoeken van een theatervoorstelling op een iconische locatie maakt het tot een ervaring die je niet snel vergeet. Met de oude Koepelgevangenis in Breda als podium kan ZODIAC de musical bezoekers letterlijk en figuurlijk omringen. Door deze bijzondere setting en het actuele verhaal is dit een theater-ervaring die je niet mag missen!

Kijk voor meer informatie op de website van ZODIAC de musical.

Deal opties

30+ verkocht

Entreeticket Rang 2 ZODIAC de musical

€ 69
€ 44,50
Koop de deal!

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.