Entreeticket voor het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen!

€ 17,00 € 10
Bijna uitverkocht

Entreeticket voor het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen!

Wandel langs de authentieke panden uit het voormalige Zuiderzeegebied in het prachtige buitenmuseum. Ontdek het Zuiderzeemmuseum! Een leuk en leerzaam uitje voor jong en oud.

41% Korting
Je bespaart
€ 7
Verkocht
Verkocht
2440+

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor het Zuiderzeemuseum, t.w.v. € 17,-
 • Geldig voor zowel het binnenmuseum als buitenmuseum 
 • Meer dan honderdveertig authentieke, historische gebouwen van rond de voormalige Zuiderzee vormen in het buitenmuseum een compleet dorp
 • Het binnenmuseum is de schatkamer van de Zuiderzee 
 • Geniet van wisselende, thematische tentoonstellingen! 
 • In 2019 de zilveren award gewonnen van de ANWB voor het leukste uitje van Noord-Holland! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig tot en met 27 oktober 2019
 • Reserveren is niet nodig 
 • De voucher is je entreebewijs, print deze uit en neem hem mee naar het Zuiderzeemuseum. Laat de barcode op de voucher (geprint of op mobiel) bij de kassa van het Zuiderzeemuseum scannen
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • De aangegeven locatie betreft de parkeerplaats. Vanaf daar kun je met de veerboot naar het buitenmuseum 
 • Kijk voor meer informatie en de openingstijden op de website van het Zuiderzeemuseum
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Locatie

Locatie
Sluisweg 1,
1601 MM Enkhuizen
Routebeschrijving

Meer informatie

Het Zuiderzeemuseum richt zich op de geschiedenis, actualiteit en toekomst van het IJsselmeer-gebied. De thema’s ambachten, water en gemeenschappen staan hierbij centraal. Het buitenmuseum met zijn historische gebouwen en het binnenmuseum met zijn thematische tentoonstellingen brengen samen dit verhaal in beeld. Erfgoed, beeldende kunst, fotografie en vormgeving spelen hierin een belangrijke rol.

Buitenmuseum

Wandel terug in de tijd over de klinkerstraatjes van het buitenmuseum. Meer dan honderdveertig authentieke, historische gebouwen van rond de voormalige Zuiderzee vormen hier een compleet dorp. Ontmoet de bewoners van Urk, bezoek de apotheek en neem een kijkje in de stoomwasserij. Weet jij hoe je een net breit of touw slaat? Kom het ontdekken!

Binnenmuseum

Ontdek het binnenmuseum van het Zuiderzeemuseum. Dit is de schatkamer van de Zuiderzee. De wisselende tentoonstellingen tonen de collectie van het Zuiderzeemuseum in actuele context. Met Historie, fotografie, streekdrachten en design biedt het museum voor ieder wat wils. 

Bezoekersinformatie

Het Zuiderzeemuseum is gelegen in Enkhuizen. Het Zuiderzeemuseum is met zowel de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Als je met de auto gaat, kan je de borden naar het Zuiderzeemuseum volgen, ze leiden je naar een gratis parkeerplaats. Vanaf hier vaar je met de veerboot naar het buitenmuseum. Reis je met het openbaar vervoer? Er stopt een trein bij station Enkhuizen. Het museum is op 15 minuten loopafstand van dit station. 

Deal opties

1480+ verkocht

Entreeticket voor het Zuiderzeemuseum

€ 17,00
€ 10
Koop de deal!

Reviews

Renate - mei 2018

Super leuk museum. Iedereen is vriendelijk, leuke activiteiten en heerlijk veelzijdig. Echt de moeite waard, dit museum!

L. van Doorn - juli 2018

Geweldig museum. We zijn maar liefst zes uur binnen geweest. Of liever gezegd binnen en buiten. Het binnenmuseum was ook top! Complimenten voor de presentaties!

Marjan - augustus 2018

Leuke sfeer, leerzaam, vakmensen. Heel bijzonder!

Edwin - augustus 2018

Elk jaar weer een belevenis. Kom graag weer terug. Tot nu toe al 5 jaar achter elkaar geweest.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.