Entreeticket voor Movie Park Germany

€ 39,50 € 28,50
Uitverkocht!

Entreeticket voor Movie Park Germany

Geniet van meer dan 40 attracties en shows in Duitslands grootste film- en attractiepark. Ontmoet al je favoriete animatiehelden en ga met ze op avontuur!

28% Korting
Je bespaart
€ 11
Verkocht
Verkocht
17980+
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Movie Park Germany, t.w.v. €43,00
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar 
 • Een attractiepark waar alles draait om de filmwereld
 • Meer dan 40 attracties en shows voor zowel de kleinsten als voor de echte thrillseekers
 • Het leukste dagje weg net over de grens in Duitsland 
 • Beleef het Halloween Horror Festival! Waag je aan het nieuwe horrorhuis, een 4-D-film, de closing show en nog veel meer terwijl er meer dan 280 monsters zijn losgelaten in het park. Voor de kinderen is er ook een Halloween programma. Kijk bij 'Meer informatie' voor meer hierover 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 10 november m.u.v. 19, 26 en 31 oktober en 2 november 2019
 • Ook geldig voor het Halloween Horror Festival! Zie 'Meer informatie' voor de Halloweendagen
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee naar Movie Park
 • Let op! Het Halloween Horror Festival kan 's avonds voor kinderen te eng zijn. Er gelden leeftijdsgrenzen voor de horrorattracties. Kostuums en maskers zijn niet toegestaan!
 • Kijk voor actuele openingstijden op de website van Movie Park Germany

Locatie

Locatie
Warner Allee 1,
46244 Bottrop-Kirchhellen
Routebeschrijving

Meer informatie

Movie Park Germany
Tijd voor een onvergetelijke dag met het hele gezin? Laat de grootste bioscoopfilms werkelijkheid worden in meer dan 40 attracties en shows in Movie Park Germany. Ontmoet al je animatiehelden zoals Spongebob, Dora en de Teenage Mutant Ninja Turtles! 

NIEUW 2019: Movie Park Germany, beestachtig goed voor de hele familie! In het nieuwe themagebied 'Adventure Bay' kunnen kleine en grote fans van de geliefde tv-serie PAW Patrol hun vierbenige helden van dichtbij beleven. In het grootste Nickland van Europa komt de succesvolle kinderserie tot leven in de nieuwe attracties met coole reddingsvoertuigen, veel interactieve ontwerpen en heel veel PAW Patrol-fotopoints en meet & greet mogelijkheden. Vanaf het voorjaar 2019 geldt dus voor alle kids: geen inzet te groot, geen pootje te klein!

Star Trek - Operation Enterprise
Geniet van de nieuwe attractie Triple Launch Coaster: Star Trek Operation Enterprise en laat je tijdens een eerste reddingsmissie naar een nieuw sterrenstelsel lanceren!

Halloween Horror Festival
De bloeddorstigste en griezeligste party van het jaar staat in de startblokken. Het Halloween Horror Festival 2019 neemt de bezoekers mee naar de angstaanjagendste plek ter wereld. Movie Park Germany heeft voor zijn 21e verjaardagsfeest monsterlijke verrassingen bedacht waarbij zelfs bij de grootste horrorfans de adem in de keel stokt. Als in oktober de volle maan neerkijkt op de Horrorwood Studios in het grootste filmen pretpark van Duitsland, worden weer meer dan 280 monsterlosgelaten in het park. Een gerenoveerde horrorhuis en een nieuwe 4-D-film zullen ook dit jaar weer ervoor zorgen, dat de bezoekers de haren ten berge rijzen. Voor het eerst in de geschiedenis van het meermaals bekroonde Halloween Event worden alle evenementsdagen op gruwelijke wijze afgesloten met een closing show, die het park in een toneel van gruwel verandert.

De Halloweendagen zullen plaatsvinden op de onderstaande data. Het Halloween programma duurt van 18.00 tot 22.00. 

 • Van 3 t/m 6 oktober
 • Van 10 t/m 13 oktober
 • Van 17 t/m 20 oktober (voucher niet geldig op 19 oktober)
 • Van 24 t/m 27 oktober (voucher niet geldig op 26 oktober)
 • Van 31 oktober t/m 3 november (voucher niet geldig op 31 oktober en 2 november)
 • Van 8 november t/m 10 november


Toegankelijkheid
Movie Park Germany is het beste te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer prima te doen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Wanneer je met de auto komt, kun je voor €7 parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. Parkeertickets kunnen worden gekocht bij de kassa, bij de automaten direct bij de hoofdingang of online via de website van Movie Park Germany. 

Kijk voor meer informatie op de website van Movie Park Germany.

Reviews

Marco - juni 2016

Veel plezier gehad vooral de politie show was erg leuk!

Elke - juli 2017

Park is heel proper. De kinderen waren gek van de stuntshow. De attracties zijn voor alle leeftijden leuk. Soms wel lange wachttijden. Er is ook veel horeca.

Stefan - augustus 2017

Movie park krijgt een dikke 9! Er is veel diversiteit van attracties en het park is leuk onderverdeeld in thema's. Horeca is dik in orde.

Lee- juni 2018

Ik ben hier al 2x geweest en ik vond het een super leuk park! De attracties zijn echt heel goed. Nickland is leuk voor jong en oud!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.