www.tripper.nl

Entreeticket Halloween Bobbejaanland

€ 44,90 € 27,90

Entreeticket Halloween Bobbejaanland

Halloween in Bobbejaanland is terug – en griezeliger dan ooit tevoren. Bereid je voor op een onvergetelijke dag! Te bezoeken van 7 oktober t/m 12 november 2023.

Koop de deal!
Je bespaart € 17
Korting 38%
Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket Halloween Bobbejaanland (t.w.v. €44,90)
 • Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter
 • Een pretpark met meer dan 40 attracties voor groot en klein
 • Ontdek dit najaar maar liefst 7 spookhuizen, scarezones en shows die je de stuipen op het lijf zullen jagen
 • De allerkleinsten kunnen klimmen, ravotten en spelen in het overdekte Kinderland, een enorme speelparadijs van maar liefst 7000m² vol attracties en speelgelegenheden
 • Geniet van diverse hapjes en drankjes verspreid over het park 
 • Kijk jij al reikhalzend uit naar de meest griezelige Halloween in Bobbejaanland ooit?

Voorwaarden

 • De voucher is eenmalig geldig in de periode van 7 oktober t/m 12 november 2023
 • Reserveren is verplicht. Je dient online te reserveren via de website van Bobbejaanland. Meer informatie vind je na aankoop
 • Na het reserveren ontvang je het officiële ticket. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Let op! Exclusief parkeerkosten van €11 per auto
 • Op 28, 29 en 31 oktober en op 3 en 4 november is het park open tot 21:00 uur
 • Attracties kunnen wegens onderhoud of weersomstandigheden gesloten zijn
 • Deze voucher is niet terugbetaalbaar of combineerbaar met andere promoties
 • Bekijk hier de actuele openingstijden

Locatie

Locatie
Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Kasterlee
Routebeschrijving

Meer informatie

Halloween in Bobbejaanland
Halloween in Bobbejaanland is een niet-te-missen event voor fans van gruwel, horror en huiveringwekkende praktijken. Vanaf 7 oktober toont 't plezantste land zich weer van z'n meest duistere kant. Hieronder wordt een deel van het programma onthuld - want een gewaarschuwd man is er twee waard. 

Zeven spectaculaire spookhuizen
Heb je vorig seizoen het strenge klooster Monastery nog niet bezocht? Of ben je Alice in Horrorland nog niet tegen het lijf gelopen?  Kom dan langs tijdens Halloween, want de verhalen zijn nog lang niet uit verteld.  Ook bij Texas Butcher, Bazaar Bizarre, CORP. Pest Control en Yummy is de onrust weergekeerd: enkele onaangename verrassingen liggen op de loer…

Een nieuw onheil zet voet aan wal:
Het rommelt op Mystery Bay. Nadat verschillende wrakstukken de kop opdoken, voelen de lokale eilandbewoners dat er onheil op komst is. Onthult de vulkaan binnenkort zijn duisterste geheimen? Of spelen er andere krachten mee? Eén ding is zeker: hier is meer aan de hand.

Huiveringwekkende Halloweenzones
Tijdens Halloween kan je doorheen het hele park de griezelsfeer opsnuiven. Overleef een bloedstollende achtervolging in Monkey Clan, ontsnap aan de gestoorde circusdirecteur in Circus Carnivalé en vier de dag van de doden in Plaza de los Muertos. Breng Alice en de andere inwoners van Horrorland een bezoekje en aanschouw voor de allereerst keer hoe Mystery Bay tijdens Halloween tot leven komt.

De Halloweenzones zijn gratis en toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden.

Epische nocturnes
Geen Halloween in Bobbejaanland zonder de iconische laatavondopeningen! Tijdens deze dagen ben je welkom om tot 21u mee te griezelen – en tijdens de avonduren wordt alles extra griezelig. Klaar om er een bangelijke feestje van te maken? Dans de angst van je af tijdens onze Epic Party! Bekijk de volledige line-up via www.bobbejaanland.be.

Uitgebreid kidsprogramma
Halloween in Bobbejaanland, dat is griezelplezier voor groot én klein. Om het ook voor onze jongste bezoekers plezant te houden, voorzien we heel wat entertainment voor de allerkleinsten. 

 • Pumpkin Race
  Onze kleinste bezoekers beleven de leukste avonturen in Pumpkin Race: een hindernissenparcours voor dappere kids van 2 tot 8 jaar. Kunnen ze hun weg banen tussen het stro, de pompoenen en de gekke vogelverschrikker? Dan worden ze op het einde beloond met een verrassing! 
   
 • Dansles op Plaza de los Muertos
  Het is feest in Plaza de los Muertos - en iedereen is uitgenodigd! Geniet van een sfeervolle dansshow op de tonen van de Mexicaanse muziek en dans mee tijdens het betoverende volksfeest. De pasjes zijn makkelijk uit te voeren en geschikt voor groot én klein!
   
 • Anti-monsteramulet
  Kleine held(inn)en die liever geen monsters in de buurt hebben, kunnen een gratis antimonsteramulet ophalen in de General Store. Wanneer zij die amulet naar de monsters richten, weten zij dat ze op een veilige afstand moeten blijven. 

Bereikbaarheid 

Het pretpark is gevestigd in België, een klein uurtje rijden vanaf Eindhoven. Raadpleeg Google Maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan op de zeer ruime naastgelegen parkeerplaats. Je kunt een parkeermunt voor €11 kopen aan de kassa aan de ingang van het park.

Kijk voor meer informatie op de website van Bobbejaanland

Deal opties

Entreeticket voor Halloween Bobbejaanland

€ 44,90
€ 27,90
Koop de deal!
€ 27,90
€ 44,90
Korting 38%
Je bespaart € 17

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in jouw profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meedere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Bobbejaanland.

Vergelijkbare deals