www.tripper.nl

Entreeticket Groot Kerstcircus Den Haag

€ 44,90 € 24,70
Uitverkocht!

Entreeticket Groot Kerstcircus Den Haag

4.8 / 5 (10 Beoordelingen)

Bezoek van 23 december 2023 t/m 7 januari 2024 het Groot Kerstcircus Den Haag. Geniet van topacts met comedy en romantiek. De ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie!

Verkocht 1.230+
Korting 45%
Je bespaart € 20,20
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Wat te verwachten

 • Ticket voor Groot Kerstcircus Den Haag (t.w.v. €22,90 - 57,90)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar, mits op schoot
 • In de nieuwe show schitteren circussterren uit alle werelddelen
 • Sensationele acrobatiek, romantiek en comedy zorgen voor ruim twee uur plezier voor het hele gezin
 • Vrolijk, ongekend spectaculair en onvergetelijk
 • De theatertent is uitgerust met comfortabele kuipstoelen, aangenaam verwarmd en volledig in kerstsfeer gedecoreerd!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig van 27 december 2023 t/m 7 januari 2024, op basis van beschikbaarheid
 • Geldig voor de ochtendshows 
 • Reserveren is verplicht. Meer informatie vind je op de voucher
 • LET OP! Beperkte beschikbaarheid. Bekijk hier de beschikbaarheid
 • Let op! Premium Tribune enkel nog beschikbaar van 6 & 7 januari 2024
 • Let op! Tribune A enkel nog beschikbaar van 5 t/m 7 januari 2024
 • Je ontvangt het officiële ticket vanuit Eventim in je mail
 • Je ticket is alleen geldig op de dag en het tijdstip die je hebt gekozen en is niet inwisselbaar voor andere data
 • De show duurt circa 2 uur inclusief pauze

Locatie

Locatie
Malieveld
Koningskade 64
2596 AA Den Haag
Routebeschrijving

Meer informatie

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie. Tijdens de kerstvakantie – dit keer van 23 december 2023 t/m 7 januari 2024 – is Groot Kerstcircus Den Haag te zien op het Malieveld. In de nieuwe show schitteren circussterren uit alle werelddelen. Sensationele acrobatiek, romantiek en comedy zorgen voor ruim twee uur plezier voor het hele gezin.

Groot Kerstcircus Den Haag behoort tot de top van de Europese circuswereld. Elke kerstvakantie reizen artiesten af naar de Hofstad om te schitteren op het Malieveld. Het programma van dit jaar is met recht sensationeel. Absoluut hoogtepunt – letterlijk en figuurlijk – vormen de acrobaten van de Mesa groep uit Colombia. Ze dansen op twee boven elkaar gespannen staalkabels, hoog boven de piste. Zonder veiligheidskabels of vangnet. Een ware thriller. Het Duo de Bianchi kiest eveneens het luchtruim als hun werkterrein. Aan twee lange kabels zweven ze door de tent, en wisselen poëtische moment af met levensgevaarlijke tricks. Met die combinatie houden ze het publiek op het puntje van zijn stoel. Er is nog meer te beleven in de nok van de tent. Luchtacrobate Lusesita Farrell tart de zwaartekracht aan een groot vliegend net. Een originele vorm van acrobatiek die nooit eerder in Den Haag te zien was. Na al deze sensatie, zorgt comedian Pepe Jardin voor de vrolijke nooit. Deze Braziliaanse artiest betrekt voortdurend het publiek bij zijn komische intermezzo’s.

Balans

Uniek is tevens de act die het duo Matteo & Lusessita presenteert. Ze balanceren op en aan een grote verticale mast. Een nummer dat uiterste concentratie en jarenlange training vergt. Het laatste geldt ook voor de act van Miguel Alvarez. Deze Spaanse tempojongleur komt uit een beroemde circusfamilie en leerde het vak van zijn vader. Het tempo van zijn act is ongeëvenaard. Een ander highlight in de show mag Devin de Bianchi genoemd worden. Zijn handstandnummer combineert spierkracht met een theatrale presentatie. De immens moeilijke poses lijken hem geen enkele moeite te kosten, juist daarin schuilt de kracht van de ware artiest. Origineel is het nummer van de Belgische artiest Kevin Briers. Hij blaast levensgrote bellen door de piste en zorgt daarmee voor een vleugje romantiek in de tent van Groot Kerstcircus Den Haag.

Theatertent

Groot Kerstcircus Den Haag trekt jaarlijks meer dan 35.000 bezoekers naar het Malieveld en is daarmee een belangrijke trekpleister in de regio. Sfeer, beleving en sensatie staan centraal. Daarbij is ook aan comfort gedacht. De theatertent is uitgerust met comfortabele kuipstoelen, aangenaam verwarmd en volledig in kerstsfeer gedecoreerd. Daarmee is Groot Kerstcircus Den Haag het ultieme uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie

Bereikbaarheid 

Het Groot Kerstcircus vindt plaats op het Malieveld aan de Koningskade in Den Haag en is met zowel het openbaar vervoer als het de auto goed te bereiken. Het Malieveld ligt op enkele minuten loopafstand van Den Haag Centraal station. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf het vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Het is mogelijk om betaald te parkeren onder het Malieveld. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Groot Kerstcircus.

Beoordelingen

4.8
Gebaseerd op 10 Beoordelingen
5
4
3
2
1
9
0
1
0
0
W. Datema
30 december 2023
R. Krom
28 december 2023

Een bijzonder leuke show voor een uitstekende deal. Onze kinderen, van 9 en 6 jaar, hebben hun ogen uitgekeken bij de acrobaten, en smakelijk gelachen om clown Pepe.

F. Sarach
21 december 2023
B. Zwan
19 december 2023

Goeie service,

H. Safi
6 juni 2023

Prachtig

€ 24,70
€ 44,90
Verkocht 1.230+
Korting 45%
Je bespaart € 20,2

Video

Foto's

Deel deze deal:

Deals in de buurt van Groot Kerstcircus Den Haag

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app