Ga op ontdekkingsreis bij Continium discovery center

€ 12,50 € 8
Uitverkocht!

Ga op ontdekkingsreis bij Continium discovery center

Op een interactieve wijze de ontwikkelingen van wetenschap en techniek ontdekken in het verleden, heden en de toekomst doe je in Continium discovery center. Een leuk dagje weg met de kinderen!

Je bespaart € 4,50
Verkocht 640+
Korting 36%
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Continium discovery center (t.w.v. €12,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 4 jaar en museumkaarthouders
 • Een museum waarin de ontwikkelingen van wetenschap en techniek in verleden, heden en toekomst centraal staat
 • Twee keer verkozen tot 'Kidsproof Museum van Nederland'
 • Bouw met LEGO steentjes, bekijk de Science show waarin op een speelse manier forensisch onderzoek wordt uitgelegd en stap in een gondel waarbij bijzondere ontdekkingen en uitvindingen voorbij vliegen in de 360 graden projectie
 • Doe mee met de quiz tijdens een show waarbij experimenten worden uitgevoerd over de werking van het lichaam
 • Kruip tijdens een workshop in de huid van een echte onderzoeker; analyseer je eigen vingerafdrukken en maakt een gebitsafdruk van je eigen gebit of ontdek hoe je eigen DNA eruitziet en maak hiervan een kettinkje. Deelname kost €3,75

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 1 september 2019
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee
 • Geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00. In schoolvakanties ook op maandag geopend!
 • Continium discovery center is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden 
 • Kijk voor meer informatie op de website van Continium discovery center

Locatie

Locatie
Museumplein 2,
6461 MA Kerkrade
Routebeschrijving

Meer informatie

Continium discovery center 

Een leuk en leerzaam dagje weg met de kinderen? Kom naar Continium discovery center voor een hele dag vol spannende ontdekkingen voor het hele gezin! Ervaar de invloed van wetenschap en techniek op jouw leven! Je komt handen en ogen tekort voor alle leuke interactieve stations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld in elkaar zit. 

Sunny Science

Vier de zomer bij Continium! Tijdens de zomer zijn er allemaal extra activiteiten bij Continium. Maak muziek met water aan de hand van een waterorgel, vang je eigen DNA tijdens de DNA workshop (€3,75) en maak je eigen waterraket en zeepbel tijdens Summer Science op het binnenplein. Dit wil je niet missen! 

CSI Continium

Ontdek de forensisch onderzoeker in jezelf! Tijdens een tocht door de bergen wordt er een lichaam gevonden. Kun jij het raadsel oplossen en ontdekken wat  er is gebeurd? Met de nieuwste onderzoekstechnieken en de hulp van professor Kees Koud ontdek jij wat er precies is gebeurd. Ontrafel jij het mysterie van ijsmummie Otzi? 

Toegankelijkheid 

Continium discovery center is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Het museum beschikt over een lift en invalidentoilet. Er zijn mindervalidenparkeerplaatsen op de P+R naast treinstation Kerkrade-Centrum. Wanneer je met een begeleider naar het museum komt, dan mag deze op vertoon van een OV-Begeleiderskaart gratis het museum betreden.

Bereikbaarheid

In het centrum van het Limburgse Kerkrade vind je Continium discovery center. Deze plek is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren is gratis op het parkeerterrein aan Station Kerkrade Centrum. 

Kijk voor meer informatie op de website van Continium discovery center.

Video

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Deals in de buurt van Continium discovery center