Busreis naar de kerstmarkten in Düsseldorf, Kleve, Munster of Aachen

€ 29,95 € 24
Uitverkocht!

Busreis naar de kerstmarkten in Düsseldorf, Kleve, Munster of Aachen

Kom helemaal in kerstsferen op de gezellige kerstmarkten in de Duitse steden Düsseldorf, Kleve, Münster of Aachen. Geniet van de ambiance en vind de leukste, mooiste en lekkerste kerstcadeautjes!

Je bespaart € 5,95
Korting 20%

Wat te verwachten

 • Busreis naar Kerstmarkten in Düsseldorf, Kleve, Münster of Aachen, t.w.v. €29,95
 • Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee
 • Inclusief een informatietas en wifi, koffie/thee en een lekkernij onderweg
 • Scoor de leukste, mooiste en lekkerste cadeautjes bij één van de vele kraampjes
 • Geniet van gezellige muziek onder het genot van een warm glaasje Glühwein 
 • Het ideale uitje om alvast heerlijk in de kerststemming te komen

Voorwaarden

 • De voucher moet na aankoop online worden verzilverd, verdere instructies hiervoor vind je terug op de voucher
 • De voucher is geldig in de periode van 22 november t/m 20 december 2019 en o.b.v. productbeschikbaarheid. Zie de exacte data onder 'Meer informatie' 
 • Er kan op verschillende plaatsen worden opgestapt. Bekijk de opstapplaatsen en -tijden hier onder de stad naar keuze. Deze plaatsen en tijden zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen of vervallen
 • Exclusief reis- & annuleringsverzekering, entreegelden en overige verzorging
 • De complete reis (inclusief de heen- en terugreis) duurt ongeveer 12 uur

Locatie

Locatie
Marktplatz -,
40213 Düsseldorf
Routebeschrijving
Locatie
Joseph-Beuys-Allee 1,
47533 Kleve
Routebeschrijving
Locatie
Prinzipalmarkt -,
48143 Münster
Routebeschrijving
Locatie
Aachen -,
52062 Aken
Routebeschrijving

Meer informatie

De Kerstmarkt in Düsseldorf

De kerstmarkten van Düsseldorf vind je rond het oude centrum en zijn verbonden door winkelstraten. Een hoogtepunt is de jugendstil Engeltjesmarkt op de Heinrich-Heine-Platz. Bij het historische stadhuis staat de nostalgische markt waar men kunstambachtsdemonstraties laat zien. Tussen de verschillende kerstmarkten liggen gezellige winkelstraten, die volledig in kerstsferen zijn ondergedompeld. Het hoogtepunt is misschien wel de prachtig versierde Königsallee.

De Kerstmarkt in Münster

Het historische stadscentrum van Münster wordt vrolijk gedecoreerd en met ruim 300 kraampjes is er voor ieder wat wils. De oudste kerstmarkt bevindt zich in het binnenhof van het stadhuis. De nieuwste kerstmarkt vind je rondom de ‘Berwasserkirche’ met veel handkunst en speciale lekkernijen. Het feestelijk verlichte centrum in combinatie met de gouden glans van de oude koopmanshuizen, musea en kerken geven de stad een sprookjesachtig uiterlijk.

De Kerstmarkt in Kleve

De kerstmarkt bevindt zich in het Prins Mauritspark tegenover het museum Kurhaus Kleve. Een leuk element is het muzikale programma, die vaak ’s middags al start. Je zal je verwonderen door de indrukwekkende sfeer en de duizenden twinkelende lichtjes, die het geheel tot een betoverend schilderij maken. 

De Kerstmarkt in Aachen

In de koude winterdagen ademt deze Keizerlijke stad warmte en vrolijkheid. Naast de kerstkraampjes bij de Dom en het stadhuis vind je ook een groot aantal kraampjes bij de kerk van Karel de Grootte. Ook op de pleinen rondom het oude centrum zijn de winkelstraten sfeervol versierd en verlicht. Er is een uitgebreid aanbod van mooie, originele en kostbare voorwerpen op deze kerstmarkt. Ook alle winkels en horeca doen mee in het feestgedruis. Wanneer je even wilt opwarmen, loop dan een gezellige kroeg in voor een goed glas glühwein.

Kijk voor meer informatie op de website van Uit met Jonker.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.

Vergelijkbare deals