Beleef een spetterende dag bij het Dolfinarium!

€ 27,50 € 15,95

Beleef een spetterende dag bij het Dolfinarium!

Kom naar het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium! Ontmoet de leukste speelkameraadjes met wie je de spannendste avonturen beleeft.

42% korting
Je bespaart
€ 11,55
Verkocht
Verkocht
3030+

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor het Dolfinarium (t.w.v. €27,50)
 • Sta oog in oog met dolfijnen en walrussen
 • Leer op een speelse manier alles over de dieren in het Dolfinarium
 • Geniet van spectaculaire shows, voorstellingen en 4 speeltuinen
 • Het ideale uitje voor jong én oud!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig van 17 februari t/m 28 oktober 2018
 • Reserveren: reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs, print deze uit en neem de voucher mee naar het Dolfinarium
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot het Dolfinarium
 • Kijk voor de actuele openingstijden op de website van het Dolfinarium
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 25198082

Locatie

Locatie
Strandboulevard Oost 1,
3841 AB Harderwijk
Routebeschrijving

Meer informatie

Het Dolfinarium
Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken als in het Dolfinarium. De dolfijnen nemen je mee op wereldreis, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen! Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer?

Ontmoet de dieren

Dolfijnen

In het Dolfinarium leven veel dolfijnen, van jong tot oud. Je kunt ze bewonderen in de Dolfijnendelta en DolfijndoMijn. In de Dolfijnendelta leven pasgeboren dolfijnen samen met andere dolfijnen van alle leeftijden. Sommige dolfijnen zijn zelfs meer dan 50 jaar oud!

Walrussen

De grootste dieren die in het Dolfinarium leven zijn de Pacifische walrussen. Ze leven in de buurt van de Noordpool, in de Stille of Pacifische oceaan. Ze hebben familieleden die in de Atlantische Oceaan leven. Die noemen we, je raadt het al, Atlantische walrussen! Walrussen zijn niet alleen de grootste dieren van het Dolfinarium, maar zeker ook de zwaarste dieren!

Zeeleeuwen

Als je zeeleeuwen hoort, weet je meteen waarom ze zeeleeuwen heten. Wat kunnen die hard brullen! Walrussen, zeehonden, zeeleeuwen en zeeberen vormen samen de orde van vinpotigen. Ze hebben namelijk vinnen in plaats van poten. Dat is handig om te onthouden toch? In het Dolfinarium leven twee soorten zeeleeuwen. Californische zeeleeuwen en stellerzeeleeuwen. De Californische zeeleeuwen zijn de meest bekende zeeleeuwen. Deze komen voor in kustgebieden van Californië en de Galapagos eilanden.

De bruinvis

We noemen de bruinvis ook wel de ‘Nederlandse dolfijn’. Eigenlijk is ‘bruinvis’ een gekke naam. Allereerst is het geen vis en hij is ook niet bruin. Dit komt omdat vroeger alles wat uit de zee kwam ‘vis’ genoemd werd en alles wat donker van kleur was ‘bruin’. Bruinvissen hebben een rugvin, een staartvin en twee borstvinnen. Een rugvin voor de stabiliteit, een staartvin om snelheid mee te maken en borstvinnen om mee te sturen. Een bruinvis zwemt meestal rustig, ongeveer 5 km per uur. Toch kan hij ook een sprintje trekken, dan kan hij zo’n 25 km per uur bereiken. Snel hè?

De gewone zeehond

Op het Dolfinarium leven twee soorten zeehonden. De gewone en de grijze zeehond. De gewone zeehond en de grijze zeehond leven samen in het Dolfinarium Waddengebied, het Zeehondenzand. De gewone zeehond ken je vast. Ze komen veel in het waddengebied voor. De grijze zeehonden zijn een stuk groter dan gewone zeehonden en hebben een ander hoofd. De verschillen kun je goed zien. Grijze zeehonden leven ook in de Waddenzee. Maar ze leven ook in koudere gebieden rond Noorwegen, de Britse eilanden en IJsland.

De grijze zeehond

Op het Dolfinarium leven twee soorten zeehonden. De gewone en de grijze zeehond. De gewone zeehond en de grijze zeehond leven samen in het Dolfinarium Waddengebied, het Zeehondenzand. De gewone zeehond ken je vast. Ze komen veel in het waddengebied voor. De grijze zeehonden zijn een stuk groter dan gewone zeehonden en hebben een ander hoofd. De verschillen kun je goed zien. Grijze zeehonden leven ook in de Waddenzee. Maar ze leven ook in koudere gebieden rond Noorwegen, de Britse eilanden en IJsland.

Vissen

In het Dolfinarium leven naast de haaien en roggen ook zeebaarzen, goudbrasems, diklipharders, 3-doornige stekelbaarzen, gevlekte lipvissen, regenboogforellen, schollen, tarbots, strandkrabben, zeekreeften, garnalen, oesters, zeepieren en anemonen. Er zijn verschillende soorten vissen. Er zijn kraakbeen- en beenvissen. Beenvissen zijn vissen met echte botten terwijl kraakbeenvissen, zoals haaien, kraakbeen als skelet hebben.

Kijk voor meer informatie op de website van het Dolfinarium.

Deal opties

3030+ verkocht

Entreeticket voor het Dolfinarium

€ 27,50
€ 15,95
Koop de deal!

Reviews

Yolande - juli 2017

Dagje Dolfinarium is altijd een feest. Je kunt de dieren goed bewonderen en je ziet met hoeveel liefde er gewerkt wordt met alle dieren.

Alianne - augustus 2017

Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad! De shows zijn fantastisch! Kleinschalig en niet duur.

Ardjan - augustus 2017

We hebben een schitterende dag gehad bij Dolfinarium. De show met de dolfijnen was echt supergaaf.

Mylene - oktober 2017

Heel erg leuk. Zorg dat je van te voren het programma boekje bekijkt, zodat je weet waar de shows zijn. Is echt weer leuk om eens te doen!

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.