1 jaar Plopsa-plezier dankzij een Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart!

€ 39,99 € 32,99
Uitverkocht!

1 jaar Plopsa-plezier dankzij een Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart!

Met een Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart geniet je van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsa Indoor Coevorden, 40% korting in de andere Plopsa-parken en tal van andere voordelen!

18% Korting
Je bespaart
€ 7
Verkocht
Verkocht
10+

Wat te verwachten

 • Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart > 1m (t.w.v. €39,99)
 • 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsa Indoor Coevorden
 • 40% korting bij Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Holiday Park en Majaland Kownaty
 • Tot 50% korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken
 • 10% korting in de Plopsa Winkel
 • Nog veel méér!

Voorwaarden

 • De Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart is geldig voor 1 jaar na activatie
 • De geldigheid van het jaarabonnement start zodra je je definitieve Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart > 1m hebt ontvangen bij inruiling van de voucher
 • De voucher is geldig tot 2 jaar na aankoopdatum
 • Het jaarabonnement is geldig voor personen > 1m
 • Druk de voucher af en ruil deze in bij de kassa van Plopsa Indoor Coevorden voor je Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart > 1m
 • Een Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart is strikt persoonlijk en kan enkel door de eigenaar ervan gebruikt worden
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 06 15344103

Locatie

Locatie
Reindersdijk 57,
7751 SH Dalen
Routebeschrijving

Meer informatie

Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart:
Geniet met je Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot Plopsa Indoor Coevorden en van 40% korting bij Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo (BE), Holiday Park (DE) en Majaland Kownaty (PL). Bovendien geniet je tot 50% korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken, 10% in de Plopsa Winkel en nog veel méér!

1 jaar lang onbeperkt toegang tot Plopsa Indoor Coevorden
Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Dans in de K3-Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, geniet van een spetterende show van je Studio 100-helden in het nostalgische amfitheater en trotseer de Woeste Zee! Meer dan 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie. Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar! Ontdek alle evenementen op www.plopsa.com!

40% korting in de andere Plopsa-parken
Wist je dat er maar liefst 7 Plopsa-parken zijn?! Met een Plopsa Indoor Coevorden jaarkaart heb je 40% korting in Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo (BE), Holiday Park (DE) en Majaland Kownaty (PL).

Tot 50% korting bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken
Met je Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart krijg je niet enkel korting in de Plopsa-parken, maar geniet je ook van talrijke voordelen tot 50% bij meer dan 50 andere pret- en dierenparken! Ontdek alle voordelen hier: http://plopsafuncard.be/nl/partner-voordeel

10% korting in de Plopsa Winkel
Op vertoon van je Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart krijg je 10% korting in de Plopsa Winkel van Plopsa Indoor Coevorden die je vindt op het Dorpsplein

Reviews

Francodipolly - mei 2017

Indoor attractie parkje, met eigenlijk alleen attracties voor kinderen +- 6 jaar en jonger. Vooral de achtbaan was in trek bij mijn 4 jarige zoon!

Mark - november 2016

Ik heb Plopsa indoor bezocht met mijn gezinnetje, mijn dochter van 3,5 jaar heeft het heel erg naar haar zin gehad.

Anik - januari 2017

Leuke uitstap met zowel binnen als buitenattracties. 4 uur fun beleefd met ons gezin.

Francisco - oktober 2016

Overzichtelijk park, leuke attracties en voldoende figuren. Geen lange wachttijden. De kinderen hebben genoten. Restaurant was mijn inziens iets te duur.

Veelgestelde vragen

Na betaling vind je de vouchers terug onder 'mijn vouchers' in je profiel.

Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen.

We accepteren betalingen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal.

Het is niet mogelijk om meerdere deals van verschillende aanbieders in 1 keer te kopen. Hiervoor verzoeken wij je om meermaals een transactie te doen. Het doen van een transactie is gratis.

Let op: je kunt wel meerdere tickets kopen van 1 deal, dit is geen probleem.