www.tripper.nl

WILDLANDS

Helaas, er zijn geen deals gevonden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

WILDLANDS

Midden in Emmen-Centrum vind je WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. In de verschillende klimaatzones zijn er expedities die vol verrassingen zitten. Reis door de tropische jungle in Jungola, ga op safari over de savanne en maak een poolexpeditie in Nortica. Voor de jongste avonturiers is er speelparadijs Animazia. 

Nortica 

Ontdek de wereld van de ijzige kou in Nortica. Stap aan boord van de Arctic 1 en maak een testvlucht. Zet je schrap voor een avontuur over het poolgebied. In deze 4D-attractie scheer je rakelings langs ijsbergen en duik je de koude oceaan in. Daarnaast kun je ook genieten van zeeleeuwen tijdens de Norticashow. 

Serenga 

In de Serenga is er van alles te beleven! Maak een safaritocht in de oude truck over de savanne en sta oog in oog met zebra's, gnoes, struisvogels, neushoorns en giraffes. Ook gaat de safaritocht door het woestijngebied en rijd je langs kamelen en onagers. Voor de echte waaghalzen en avonturiers is er de achtbaan Tweestryd. Stap in een mijnkar en maak een sensationele rit. Tot slot kun je vanaf de tribunes genieten van de Bavianenpresentatie. Tijdens deze presentatie vertelt een dierverzorger alles over mantelbavianen. 

Jungola 

Ontdek de wereld van de tropische jungle in Jungola. Maak een boottocht over Rimbula River en ervaar het echte jungle gevoel vanaf het water. Vaar tussen de slingerende aapjes en badderende olifanten. In de jungle kunnen kleurrijke vogels niet ontbreken. In Birdy Bush vind je ze allemaal: lori, roelroel, Victoria kroonduif en de rijstvogel. De lori's mag je zelf voeren, hoe leuk is dat! Luister tot slot naar de spannende verhalen van Jim in het Jungletheater. Hij vertelt alles over de natuur en neemt natuurlijk dieren mee... 

Animazia

Voor de jonge avonturiers is er Animazia. In dit overdekte speelparadijs kunnen de kids lekker klimmen, klauteren, glijden en graven. Animazia beschikt over een piratenschip, Maya-tempel, doolhof en aquaria. Neem ook een kijkje bij de zeeschildpadden en de naakte molratten. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van WILDLANDS. 

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00

Adres en routebeschrijving

Locatie
Raadhuisplein 99
7811 Emmen
Routebeschrijving