www.tripper.nl

Walibi

Walibi

Walibi Belgium

Walibi Belgium is een groot park met wel 40 attracties. Met 6 achtbanen in het park is het een must-visit voor iedere pretpark liefhebber! Dit avontuurlijke park is gelegen in Waver, voorbij Brussel.  

Walibi Belgium is door de variatie van attracties geschikt voor zowel jonge kinderen als volwassenen en echte thrillseekers! Walibi Belgium is dus echt een familiepark. Nieuw in het park is Exotic World. Beleef met het hele gezin de nieuwe familie achtbaan Tiki-Waka! Deze achtbaan is sinds juni te bezoeken en is een heuse aanrader. Als je dan toch in Exotic World bent, ga dan ook even klimmen en klauteren op de Tiki-Trail. Hier heb je het mooiste uitzicht!  

Tijdens Halloween wordt Walibi Belgium omgetoverd tot een griezelig park met scare zones, spookhuizen, shows en griezelige scare actors die klaar staan om je de stuipen op het lijf te jagen! Tijdens deze Halloween dagen kan je genieten van zowel de reguliere attracties als van het griezelige Halloween evenement. Tot 17:00 uur worden families verwelkomd in het park. Er is voor de kleinsten een speciaal ontworpen spookhuis en Arron Vrow zal op bepaalde uren te bewonderen zijn in het Amphitheather! Vanaf 18:00 uur komen de afschrikwekkende monsters tevoorschijn en kan je 8 spookhuizen, 7 scarezones en 4 verschillende shows ontdekken.  

Als je na al het verkennen trek hebt gekregen in iets lekkers kan je op het park terecht bij een van de vele restaurantjes op het park. Of je nou trek hebt in churros, suikerspinnen, ijsjes of juist een burger of frietjes. Er is voor ieder wat te vinden in Walibi Belgium.  

Ben je opzoek naar waterpret bij Walibi Belgium? Dat kan ook heel goed. Je hebt in Walibi Belgium namelijk ‘Aqualibi’ zitten. Een spectaculair waterpark voor jong en oud! Met jacuzzi’s, glijbanen en het golfslagbad is er waterpret voor het hele gezin!  

Walibi Holland   

Walibi Holland is gevestigd in Biddinghuizen Flevoland. Het park heeft meer dan 30 attracties en wel 7 achtbanen! In Walibi is de snelste, hoogste en langste achtbaan van de Benelux gevestigd, namelijk de Goliath. Deze bloedstollende achtbaan moet iedere achtbaanliefhebber een keer van dichtbij gezien hebben. 

Walibi Holland is door het diverse aanbod van attracties een pretpark dat geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Wil je autorijden maar heb je nog geen rijbewijs? Vanaf 105 cm kunnen kinderen lekker rijden in de mini taxi’s. In deze attracties kunnen kinderen heerlijk botsen! Ben je meer van de spannende achtbanen? Je kan in Walibi Holland 9 thrillrides vinden die gegarandeerd je hart sneller laten kloppen. Stel je voor, je zit met spanning te wachten en uit het niets wordt je gelanceerd Stap in Platform 13 en bereik binnen drie seconden een snelheid van wel 90 km/u! Durf jij het aan?  

Als je met het hele gezin naar Walibi gaat hoef je je ook niet te vervelen. Er zijn genoeg attracties die geschikt zijn voor het hele gezin. Vaar bijvoorbeeld met zijn allen mee over de 375 meter lange Latijns-Amerikaanse rivier. In de El Rio Grande word je meegenomen door alle bochten en watervallen!  

In Walibi Holland voor verschillende soorten snacks. Trek in een lekker kopje koffie met een donut erbij? Of wil je toch liever een luxebroodje? Je kan in Walibi ook gewoon terecht voor een ordinaire snack, frikandellen, kroketten en kipcorns, je kan het er allemaal vinden! Eet je vegetarisch? Ook dat is mogelijk!  

Tijdens Halloween kan je in Walibi terecht voor Halloween Fright Nights. Wie kent hem niet? Eddie de clown. Deze angstaanjagende clown maakt ieder jaar van Walibi Holland een gruwelijke hel. Eddie de clown staat ook dit jaar weer klaar om je het leven zuur te maken! Dit angstaanjagende evenement is niet voor the weak of heart! Met haunted houses, scare zones en griezelige scare actors is dit gegarandeerd een ervaring die je niet zal vergeten.  

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Walibi. 

 

Adres en routebeschrijving

Locatie
Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre
Routebeschrijving
Locatie
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
Routebeschrijving