www.tripper.nl

Vogelpark Avifauna

Helaas, er zijn geen deals gevonden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Vogelpark Avifauna

Bij Vogelpark Avifauna in Alphen aan en Rijn is er voor iedereen wat te beleven! Maak een wandeling door de diverse werelddelen en ga op zoek naar alle 1.800 vogels. Naast de vele vogelsoorten leven er nog veel meer dieren in Avifauna. Ontmoet de rode panda's van heel dichtbij in de Oosterse tuin of wandel tussen de ringstaartmaki's en rode sari's. 

Wat je echt niet mag missen tijdens een dagje Avifauna is het voeren van de Lori's. In de Australische Lori Landing leeft een grote kolonie Lori's tussen palmen, oranje rotsen en termietheuvels. Je kunt voor €1 zelf de Lori's voeren met nectar, een speciale ervaring! Benieuwd naar de plattegrond? Die vind je hier.

Vogeldemonstratie 

Kijk je ogen uit bij de dagelijkse vogeldemonstraties. Tijdens de spannende vogeldemonstratie vliegen de vogels rakelings langs je voorbij.   De verzorgers vertellen leuke weetjes over de vogels en laten de vogels gedrag zien dat zij ook in de natuur vertonen. 

Speeltuin

Naast alle dieren beschikt Avifauna ook over een grote speeltuin met veel speeltoestellen en attracties. Op het jungle-eiland kunnen de kids lekker spelen met graafmachines, mini-auto's en los gaan op de mega trampoline. Bij minder goed weer is de speelhal de perfecte speelplek. Hier kunnen ze griezelen in het spookhuis, een ritje maken in de botsauto's en genieten in de draaimolen. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Vogelpark Avifauna. 

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
09:00 - 18:00

Adres en routebeschrijving

Locatie
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den Rijn
Routebeschrijving