www.tripper.nl

VitaSun

VitaSun onderscheidt zich door het bieden van kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en verantwoord zonnen. VitaSun is dé zonnestudio met het beste advies. Je kunt bij VitaSun terecht voor de zonnebank, zonnecosmetica, body wax, Tap parfum, wasparfum, een spraytan en tanden bleken. 

Type zonnenbanken

Er zijn 2 type zonnebanken te vinden van het merk Luxura. Luxura staat bekend om zijn luxe en stijlvolle uitstraling met veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld je eigen muziek luisteren via een MP3 ingang en genieten van een verkoelende waternevel. De type zonnebanken bij VitaSun zijn de Luxura X7 en de Luxura X10. De Luxura X7 is een zonnebank waar je van top tot teen een heel mooi bruin kleurtje krijgt. De X7 stimuleert je lichaam om nieuw pigment aan te maken en het kleurt tegelijkertijd je pigment in. Je kleur zal hierdoor donkerder zijn en langer vasthouden. De Luxura X10 is een zware zonnebank. De gezichtsbruiners zijn 4x sterker dan de X7. Ook bevat de X10 meer lichaamslampen voor een direct hoog bruiningsresultaat.

Tanden bleken

VitaSun werkt als enige in de regio met X-treme Smile. Met X-treme Smile wordt je glazuur niet aangetast en krijg je doorgaans geen gevoelige tanden of tandvlees. Ook tast het je bruggen, kronen en vullingen niet aan. Met direct resultaat krijg je natuurlijk een mooi en stralend gebit. 

Tapparfum

Vitasun is de enigste Tap Parfumbar in Roosendaal. Het is een kwalitatief hoogwaardig parfum van de beste geur oliën. Het assortiment bestaat uit 160 verschillende geuren. Betaalbare hoogwaardige parfums. 

Kijk voor  meer informatie en actuele openingstijden op de website van VitaSun. 

Adres en routebeschrijving

Locatie
Studio VitaSun
Dijkcentrum 23
4706 LB Roosendaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 13:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app