www.tripper.nl

Vakantiepark Molenwaard

Vakantiepark Molenwaard

De allerleukste avonturen beleef je op Vakantiepark Molenwaard. Jouw verblijf is niet zomaar 'even samen ertussenuit', het is het perfecte weekendje weg met het hele gezin. Samen met boerinnetje en boertje Fien & Teun is het een spannende ontdekkingsreis in de Alblasserwaard in Zuid-Holland.

Door deel te nemen aan de educatieve activiteiten in het huisje, op het park en in de directe omgeving van Vakantiepark Molenwaard leer je van alles over de prachtige polder. 

Daarnaast vind je op Vakantiepark Molenwaard genoeg vermaak voor de kinderen. Zo zijn er verscheidene speeltuinen, vind je er een boerderij en is er een moestuin.

Daarnaast is er ook genoeg entertainment te vinden, zoals voorstellingen met Fien & Teun, knutselmiddagen, dieren voeren met de dierenverzorger en tuinieren met de boer.  

Tot slot vind je op het kindvriendelijke vakantiepark een heerlijk restaurant, een streekwinkel, een grote natuurplas en kun je er (elektrische) fietsen en waterfietsen huren.

Verblijf
Je hebt de keuze uit de volgende accomodaties: 

  • Polderlodge (2 of 4 personen)
  • Avonturentent (2, 4 of 6 personen)
  • Fien & Teun boerderij (6 personen) 
  • Kinderdijk Cottage (4 of 6 personen)
  • Biesbosch Chalet (4 of 6 personen) 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Vakantiepark Molenwaard. 

Tip!
Combineer het vakantieverblijf met een bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard, de plek waar spelen, ontdekken is! Via deze link, vind je de Tripper deal voor de Avonturenboerderij.