www.tripper.nl

Speelboerderij Dondertman

Gelegen in het schilderachtige Twente, biedt Speelboerderij Dondertman een perfecte combinatie van natuur, educatie en plezier voor het hele gezin.

Voor kinderen is Speelboerderij Dondertman een waar paradijs. Ze kunnen naar hartenlust ravotten in de grote buitenspeeltuin met onder andere schommels, glijbanen en klimtoestellen. Er is genoeg ruimte om te rennen en te spelen, waardoor kinderen zich helemaal kunnen uitleven terwijl ouders ontspannen toekijken.

Een van de hoogtepunten van Speelboerderij Dondertman is de dierenweide. Hier kunnen kinderen kennismaken met verschillende boerderijdieren, zoals koeien, geiten, schapen en nog veel meer. Ze mogen de dieren zelfs voeren en aaien, wat zorgt voor een leerzame en interactieve ervaring.

Meest gestelde vragen

1. Welke activiteiten kunnen kinderen doen bij Kinderboerderij Dondertman?
Kinderboerderij Dondertman biedt een scala aan activiteiten voor kinderen. Ze kunnen spelen in de grote buitenspeeltuin met diverse speeltoestellen zoals schommels, glijbanen en klimrekken. Daarnaast kunnen ze interactie hebben met de dieren in de dierenweide, waar ze dieren kunnen voeren en aaien. Ook zijn er educatieve programma's waarbij kinderen meer leren over het boerenleven en de natuur.

2. Is er een restaurant of café aanwezig bij Kinderboerderij Dondertman?
Ja, Kinderboerderij Dondertman heeft een gezellige horecagelegenheid waar bezoekers terecht kunnen voor eten en drinken. Je kunt hier genieten van een kop koffie, lunch of een ijsje na een dag vol activiteiten op de boerderij. Er zijn ook picknickplaatsen beschikbaar voor bezoekers die hun eigen eten willen meenemen.

3. Kan ik kinderfeestjes organiseren bij Kinderboerderij Dondertman?
Ja, Kinderboerderij Dondertman biedt de mogelijkheid om kinderfeestjes te organiseren. Dit is een geweldige manier voor kinderen om hun verjaardag te vieren in een leuke en educatieve omgeving. Ze kunnen spelen in de speeltuin, dieren voeren en misschien zelfs een rondleiding krijgen over de boerderij. 

Kijk voor meer informatie op de website van Kinderboerderij Dondertman.

Adres en routebeschrijving

Locatie
Speelboerderij Dondertman
Meester Bosweg 5
7451 KC Holten
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app